Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Delain lansează un album nou în august

După EP-ul lansat în luna februarie a acestui an, „Lunar Prelude”, trupa olandeză de simfonic metal, Delain, vine cu un al cincilea album de studio, „Moonbathers”, disponibil de pe 26 august 2016. Detaliile despre noul material și tracklist-ul sunt disponibile în articol.

Publicat

pe

Albumul a fost masterizat de câștigătorul Grammy, Ted Jensen și va îndestula apetitul măreției stilului abordat, cu o doză puternică de metal pentru care trupa este cunoscută. Delain va scoate în evidență cele două părți ale sale, cea extravagantă și cea sensibilă în timp ce vor explora zona nocturnă cu diversele piese. Noul material va include un cover surprinzător al legendarei trupe Queen, dar și o colaborare cu solista Arch Enemy, Alissa White-Gluz pentru piesa „Hands Of Gold”. Coperta a fost realizată de artistul romantic neo-Victorian Golenn Arthur, cu care trupa a mai colaborat.

„Acum când ascult albumul, cred că stilul pieselor, chiar se potrivește, este mai variat. Producția seamănă destul de mult cu cea de pe ultimul album, pentru că ne-a plăcut mixajul și masteringul, așa că am ales să le mai folosim și tot cu aceiași oameni. Dar, în același timp, dacă asculți aceste piese... De exemplu, pe ultimul album, nu era ceva care să fie o adevărată baladă. Avem piese cu adevărat zgomotoase și chiar și un tempo mai înalt la o piesă rock. Sunt multe lucruri diferite aici și sentimentul general este destul de dramatic și chiar îmi place asta. Nu pot să denumesc un lucru în particular ca fiind diferit, dar cred că felul cum se desfășoară spectrul acestui stil de la o piesă la alta, asta cred că este destul de interesant.”, declară solista trupei, Charlotte Wessels pentru Xpress Radio

coperta-album-delain-moonbathers

Delain va sărbători 10 de ani de activitate cu un show special în Amsterdam pe 10 decembrie 2016. Acesta va fi înregistrat și filmat, urmând să fie lansat pe CD, DVD și Blu-ray.

Delain a lansat un EP, „Lunar Prelude”, pe 19 februarie. Acesta a fost masterizat tot de către Ted Jensen și conține două piese noi, „Suckerpunch” și „Turn The Lights Out”. Totodată, piesa „Don't Let Go”, a venit și ea într-o variantă nouă.

Tracklist „Moonbathers”:

01. Hands Of Gold (feat. Alissa White-Gluz)
02. The Glory And The Scum
03. Suckerpunch
04. The Hurricane
05. Chrysalis - The Last Breath
06. Fire With Fire
07. Pendulum
08. Danse Macabre
09. Scandal
10. Turn the Lights Out
11. The Monarch

Bonus CD

12. Suckerpunch (live in The Netherlands)
13. Turn The Lights Out (live in The Netherlands)
14. The Glory And The Scum (live in The Netherlands)
15. Don't Let Go (live in The Netherlands)
16. The Glory And The Scum (orchestra)
17. Hands Of Gold (orchestra)

Trending