Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noi confirmări la UNTOLD 2016: Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany

Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Inna, Antonia, Smiley, Vanotek și mulți alții se alătură line-up-ului de la UNTOLD 2016. La cea de-a doua ediție a festivalului au fost confirmați deja alți peste 150 de artiști internaționali. Evenimentul va avea loc în perioada 4-7 august.

Publicat

pe

Naughty Boy - "La La La" (secvență clip)
Naughty Boy - "La La La" (secvență clip)

Naughty Boy, pe numele sau real Shahid Khan, este un producător britanic ajuns cunoscut în 2013, odată cu lansarea piesei ”La la la”. Extrasă de pe albumul de debut "Hotel Cabana", melodia a fost compusă și produsă de către producătorul britanic, Sam Smith dând glas versurilor. Piesa a captat atenția atât prin beat și refren, cât datorită unui videoclip intrigant, ajuns la peste 700.000 de vizionări. Scenariul clipului este inspirat de o legendă din Bolivia despre un copil surd care pleacă de acasă pentru a scăpa de abuzurile celor din familie.

După 2 ani de la succesul obținut cu „La La La”, producătorul britanic are un nou as în mânecă. Noul lui single, ”Runnin' (Lose It All)” este o colaborare neașteptată cu un nume extrem de cunoscut - Beyonce. Atât „La La La”, cât și Runnin' (Lose It All)” vor putea fi ascultate la UNTOLD, în cadrul primului concert Naughty Boy din România.

Labrinth este un artist englez premiat cu un Brit Award în 2011 pentru single-ul "Pass Out". Aflat la prima sa vizită în România, acesta va interpreta pe scena de la UNTOLD piese ajunse hituri la nivel internațional, precum “Beneath Your Beautiful”, la care a colaborat cu Emelie Sande, ”Earthquake”, înregistrată cu rapper-ul Tinie Tempah, și "Jealous", de pe discul în lucru, ”Take Me to the Truth”.

Trupa Kadebostany a concertat chiar în iunie la Blaj aLive și va reveni în țara noastră în luna august pentru a urca pe scena de la UNTOLD. Publicul va putea asculta live ”Castle in The Snow”, un hit radio care rulează neîncetat în FM-ul românesc. Se spune despre Kadebostany că este pe cale de a cuceri industria muzicală.

În line-up au fost confirmați și Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz si Yokoo.

De asemenea, ca și în 2015, UNTOLD va promova și artiștii din România. În Piața Unirii din Cluj-Napoca va fi amenajată o scenă cu acces gratuit, unde vor concerta timp de patru zile artiști români precum: Inna, Antonia, Carla's Dreams, Vanotek & Yanka, Smiley & Band, Feli & Band, CTC, Grasu XXL,Radio Killer, Cabron, Silviu Pasca & Band, Nicoleta Nuca, Raku, Cristu, Danaga și Rodion.

Noi confirmări la UNTOLD 2016:


După o singură ediție, Untold Festival a reușit să câștige trofeul celei mai importante categorii la European Festival Awards 2015. Desemnat Best Major European Festival în cadrul galei de pe 13 ianuarie, festivalul din Cluj-Napoca a concurat pentru acest premiu cu cele mai populare festivaluri din Europa: Sziget Festival (din Ungaria), Tomorrowland (din Belgia), Exit Festival (din Serbia). Detalii aici.

O altă recunoaștere a venit din partea International Advertising Association Romania (IAA), care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 4 august 2016

UNTOLD Festival 2016

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending