Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Alissa White-Gluz interpretează un criminal în serie

Vocalista trupei de death metal Arch Enemy, Alissa White-Gluz are rolul de criminal în serie din America secolului al XIX-lea într-un nou proiect. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Solista trupei Arch Enemy, Alissa White-Gluz joacă rolul unui criminal în serie notoriu, Lavinia Fisher, într-un nou proiect artistic, numit American Murder Song. Fisher este descrisă drept prima femeie care a fost criminal în serie, deși, atunci când a fost executată în 1820 în Carolina de Sud, ea a fost condamnată pentru tâlhărie și nu pentru crimă. White-Gluz apare în primul video American Murder Song pentru piesa „The Innkeeper”.

„Am colaborat cu niște oameni foarte cool pentru un proiect foarte palpitant. Îmi place teatrul muzical, așa că, atunci când Terrance Zdunich și Saar Hendelman m-au întrebat dacă vreau să iau parte din proiectul lor unic, sigur că am spus da. Bine ați venit la American Murder Song, unde sunt subiectul unui cântec și nu autorul. Am lucrat cu niște prieteni vechi ca Official Chibi Birthday Massacre și câțiva noi ca Aurelio Voltaire pentru a crea ceva foarte diferit și interesant.”, declară Alissa White-Gluz

American Murder Song este o colecție de balade originale despre crime. Proiectul este realizat de Terrance Zdunich („Repo! The Genetic Opera”) și Saar Hendelman (franciza „The Devil's Carnival”) și prezintă o întreagă galerie de balade despre crime din America secolului al XIX-lea. Primul EP, „I. Dawn”, a fost produs de Scotty Morris de la Big Bad Voodoo Daddy.

Alissa White-Gluz este o vocalistă canadiană, cunoscută pentru fondarea trupei canadiene de metal, The Agonist, iar în prezent este vocalista trupei suedeze de death metal, Arch Enemy.

Trending