Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Shakira și Carlos Vives intră în sezonul estival cu "La Bicicleta" - AUDIO

Carlos Vives a înregistrat o piesă în colaborare cu Shakira. Noul single al celor doi artiști columbieni se numește "La Bicicleta" și are toate ingredientele unei melodii estivale gândite pentru ringul de dans.

Publicat

pe

Carlos Vives și Shakira la filmările videoclipului ”La Bicicleta”
Carlos Vives și Shakira la filmările videoclipului ”La Bicicleta”

Shakira începe sezonul estival 2016 cu piesa "La Bicicleta", interpretată alături de Carlos Vives, un apreciat artist columbian, care s-a remarcat atât prin activitatea muzicală cât și prin rolurile sale din telenovele. În cei peste 35 de ani de carieră, Vives a strâns în palmares 11 premii Latin Grammy pentru albume ca ”Déjame Entrar” și ”Más Corazón Profundo”, rămânând totodată în memoria publicului prin rolurile principale din telenovela ”La Otra” și din drama mexicană ”Aventurera”.

Piesa "La Bicicleta", pe care Shakira și Carlos Vives o dedică în principal fanilor columbieni, are un sound latino pronunțat, un ritm dansant și un refren ușor de reținut, aceste elemente plasând melodia pe lista potențialelor hituri ale verii. Pentru acest single va fi lansat în curând și un videoclip, cei doi artiști fiind surprinși în urmă cu câteva zile la filmări în Columbia.

Shakira și Carlos Vives - "La Bicicleta" - AUDIO

Recent, Shakira a lansat piesa ”Try Everything”, ce se regăsește pe coloana sonoră a animației ”Zootopia”. Implicarea artistei columbiene în acest proiect cinematografic nu se oprește doar la coloana sonoră. Shakira dă voce, de asemenea, unui personaj intitulat Gazelle, prezentat și în videoclipul piesei ”Try Everything”.

Ultimul album al Shakirei, și totodată cel de-al 10-lea din cariera sa, a fost lansat în 2014. Discul a fost dedicat partenerului de viață al artistei, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi au împreună doi băieți: Milan, în vârstă de 3 ani și 4 luni, și Sasha, în vârstă de un an și 4 luni.

Comentează

Trending