Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Pink s-a emoţionat în faţa idolului său, Johnny Depp - VIDEO

Pink a recunoscut în emisiunea lui Jimmy Kimmel că se simte atrasă de Johnny Depp, iar prezentatorul l-a invitat în platou pe faimosul actor, pentru a-i face o surpriză artistei.

Publicat

pe

Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Pink a fost întrebată de prezentator cine sunt bărbaţii celebri de care se simte atrasă, iar aceasta a povestit că Johnny Depp şi Michael Keaton sunt cei care i-au furat inima în secret.

La câteva minute după această afirmaţie, Johnny Depp a intrat în platoul show-ului, iar artista s-a emoţionat complet, neştiind cum să se comporte în faţa idolului său.

Johnny a salutat publicul, iar apoi a îmbrăţişat-o pe Pink, văzând-o îmbujorată şi confuză de surpriza organizată. Iar dacă tot a fost invitat, Depp a decis să îl sărute în grabă şi pe Jimmy Kimmel, înainte de a părăsi platoul emisiunii.

Pink a povestit că este a doua oară când îl întâlneşte pe actor, după ce prima dată a fost obligată de fostul ei soţ, să îl salute pe Depp, care le ieşise în cale, în timp ce se aflau la cumpărături.

"Nu voiam să îl întâlnesc. Soţul meu m-a convins, iar asta a fost ridicol. Mă ascundeam în spatele unui raft cu cd-uri, dintr-un magazin de muzică şi tot îmi ziceam<<Nu face asta! Nu vrei să îl cunoşti!>>" a declarat Pink.

În ciuda emoţiilor, Pink şi-a făcut atunci curaj şi a început o conversaţie cu Johnny Depp, întrebându-l despre filmul "Alice în Ţara Oglinzilor", în care actorul urma să joace, în acea perioadă.

Cântăreaţa a povestit că Johnny nu a înţeles la ce se referea întrebarea ei şi i-a oferit un răspuns despre Alice Cooper, colegul său din trupa The Hollywood Vampires.

Johnny Depp va sosi în România pe 6 iunie 2016, atunci când va susţine un concert alături de colegii săi din trupa The Hollywood Vampires - Alice Cooper și chitaristul Joe Perry (Aerosmith). Evenimentul va avea loc în București, la Romexpo, în parcarea C.

Trending