Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Pink - "Just Like Fire", live la Jimmy Kimmel - VIDEO

Pink a interpretat live piesa "Just Like Fire" în emisiunea lui Jimmy Kimmel. Melodia a fost compusă de artistă special pentru coloana sonoră a filmului "Alice Through The Looking Glass".

Publicat

pe

Pink cântând ”Just Like Fire” live la Jimmy Kimmel
Pink cântând ”Just Like Fire” live la Jimmy Kimmel

După un videoclip inspirat de universul fantasy creat în pelicula "Alice Through The Looking Glass", Pink continuă promovarea piesei "Just Like Fire" prin prestații live și apariții în diverse emisiuni. La gala Billboard Music Awards 2016, Pink a prezentat melodia live în premieră, recent fiind invitată și la Jimmy Kimmel, unde a interpretat single-ul, oferind cu acest prilej și un interviu.

Piesa "Just Like Fire" a fost compusă de Pink în colaborare cu producătorii Max Martin, Shellback și Oscar Holter. Implicarea artistei în proiectul "Alice Through The Looking Glass" nu se oprește aici. Tot pentru această peliculă, Pink a realizat și un cover după “White Rabbit”, o piesă compusă de Grace Slick și lansată de Jefferson Airplane în 1967.

Pelicula fantasy "Alice Through The Looking Glass" are la bază cartea lui Lewis Carroll, fiind o continuare a filmului din 2010, ”Alice in Wonderland”. Din distribuția filmului fac parte Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska și Sacha Baron Cohen. Filmul va apărea în cinematografe pe 27 mai.

VIDEO: Pink - "Just Like Fire", live la Jimmy Kimmel

Tot în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Pink a avut ocazia de a interacționa cu Johnny Depp, care interpretează în "Alice Through The Looking Glass" rolul Pălărierului Nebun (The Mad Hatter). Artista are, se pare, o slăbiciune pentru Johnny, tocmai din acest motiv gazda emisiunii invitându-ul pe actor în platou pentru a-i face o surpriză lui Pink.

VIDEO: Johnny Depp îi face o surpriză lui Pink

În paralel, Pink lucrează și la un nou album, cel de-al 7-lea din carieră. Momentan, artista are înregistrate două piese: ”Exit Strategy” și ”Stage Diver”. Rămâne de văzut dacă vor fi incluse în tracklistul final al materialului.

În octombrie 2014, Pink a lansat un album de studio împreună cu Dallas Green. Cei doi și-au spus You+Me, sub această titulatură fiind promovate piese de discul lor de debut,  „rose ave.”.

Trending