Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Manowar anunță turneul de adio "The Final Battle"

Manowar și-a anunțat retragerea de pe scenă printr-un mesaj publicat pe Facebook. Trupa va pleca, se pare, într-un turneu de adio. "The Final Battle" va începe în Germania și va cuprinde concerte în toată lumea.

Publicat

pe

Concertul Manowar de la OST Fest 2012
Concertul Manowar de la OST Fest 2012

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Manowar indică faptul că următorul turneu va fi ultimul din cariera trupei.

“Mesaj către toţi fanii Manowar

Turneul ‘Gods And Kings’ a fost un moment de pionierat în cariera noastră. Totul a fost magnific: scena, sunetul, efectele video şi voi, fanii noştri!

După un astfel de turneu extraordinar a fost clar pentru noi că următorul trebuie să fie şi mai grandios şi să depăşească tot ce am făcut până acum; să fie împlinirea visului oricărui fan Manowar. Atunci va fi momentul suprem pentru a spune “Mulţumim!” şi “Adio!”.

The Final Battle” va începe în Germania şi va trece prin toată lumea, pentru a vă spune tuturor bun rămas.

If you know Metal
you know MANOWAR.
If you know MANOWAR
you know Metal!

Cei care vor lua parte la acest turneu îşi vor aminti pentru totdeauna că au văzut cu ochii lor trupa care s-a dedicat trup şi suflet şi a pus fiecare moment din carieră în slujba metalului adevărat.

Îi chemăm pe toţi fanii Manowar să se pregătească şi să ni se alăture în The Final Battle! - MANOWAR

Manowar ar fi trebuit să susțină anul acesta două concerte în România. Pe 19 februarie ar fi trebuit să cânte la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar pe 21 februarie 2016 la Romexpo, în Bucureşti. Cele două evenimente au fost, însă, anulate, formația acuzând nerespectarea unor obligații financiare din partea promoterului local.

Cel mai recent concert Manowar în România datează din vara lui 2012. Acesta s-a desfășurat în cadrul OSTFest.

Trending