Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Harry Styles debutează în actorie cu filmul „Dunkirk”

De când trupa One Direction a luat o pauză, Harry Styles și-a îndreptat atenția spre actorie și a obținut primul său rol în producția lui Christopher Nolan - ”Dunkirk”.

Publicat

pe

Harry Styles, din trupa One Direction,  renunță pentru o perioadă la cariera muzicală pentru a se dedica actoriei. Artistul va interpreta rolul unui soldat în filmul „Dunkirk”, o dramă despre cel de-Al Doilea Război Mondial, regizată de Christopher Nolan.

Cântărețul a început deja filmările, iar pentru a intra mai bine în pielea personajului a fost nevoit să recurgă la o schimbare de look. Harry și-a tuns pletele și a înlocuit pantalonii skinny cu o uniformă kaki. Artistul a mai fost surprins purtând o vestă de salvare, dar și o mască de gaze, în timp ce mâna i-a fost bandajată și colorată cu sânge artificial.

Primele cadre din „Dunkirk” au fost filmate pe o plajă din Franța, iar distribuția filmului cuprinde nume precum Tom Hardy, Kenneth Branagh și Cillian Murphy.

Harry Styles pe platourile de filmare de la „Dunkirk”

Harry Styles pe platourile de filmare de la „Dunkirk”

Printre producțiile lui Christopher Nolan se mai numără „Inception”, „Memento”, „The Dark Knight” și „Man of Steel”. Filmul „Dunkirk” va apărea în cinematografe în 2017.

Apropiații lui Harry Styles au afirmat că artistul nu ar dori să-și mai continue cariera muzicală alături de colegii săi din One Direction, iar după terminarea filmărilor, acesta s-ar pregăti să-și lanseze propriul single.

Johnny McDaid, chitaristul trupei Snow Patrol, colaborează de mult timp cu Harry Styles și a povestit că piesa solo pe care acesta o pregătește, „îi va șoca pe mulți”.

Trending