Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

B.U.G. Mafia a lansat piesa "Pe Coastă" (feat. Sergiu Ferat) - AUDIO

B.U.G. Mafia a lansat un nou single, intitulat "Pe Coastă". Muzica și producția piesei sunt semnate de Tataee, versurile sunt scrise de Tataee, Caddillac și Uzzi, iar refrenul este interpretat de Sergiu Ferat.

Publicat

pe

B.U.G. Mafia
B.U.G. Mafia

"Pe Coastă" descrie experiența unui concert B.U.G. Mafia pe litoralul Mării Negre, de la drumul spre mare, până la show-ul susținut de trupă, cu sprijinul a mii de voci din public. Piesa surprinde atmosfera nopților lungi de vară, din perspectiva membrilor trupei, prin prisma relației aparte pe care cei trei o au cu fanii lor, concertele susținute de trupă la malul mării fiind deja o tradiție pentru B.U.G. Mafia.

"Pe Coastă" este primul single lansat de B.U.G. Mafia după "Să Cânte Trompetele", piesa ce a adus trupei atât un loc în topul primelor 5 cele mai difuzate piese la radio ale anului 2015, cât și o reconfirmare a succesului impresionant pe care trupa l-a avut mereu în mediul online: fără videoclip, "Să Cânte Trompetele" a strâns peste 24 de milioane de vizualizari doar pe YouTube.

B.U.G. Mafia - "Pe Coastă" feat. Sergiu Ferat - AUDIO

Potrivit cifrelor record de vânzări și audiență, B.U.G. Mafia este la acest moment nu doar unul dintre cele mai iubite branduri muzicale autohtone, ci și unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeană, trupa înroland o adevărată “armată” de fani în spațiul online: canalul de pe YouTube are în prezent peste 580 de mii de abonați, iar pagina de pe Facebook peste un milion 400 de mii de utilizatori.

Fondată în 1993 de Tataee (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) și Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat încă de la început un fenomen cu impact major asupra muzicii și societății românești. Trupa s-a impus rapid în industria muzicală autohtonă, reușind să-și reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri, 13 videoclipuri și vânzări de peste un milion 150 de mii de unitati fizice în perioada 1995 - 2009, o adevarată performanță nu doar pentru piața locală.

Comentează

Trending