Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Britney Spears pregăteşte un nou album pentru vara lui 2016

Britney Spears s-a întors în studio şi lucrează la un nou album, pe care îl va lansa în iunie 2016. Artista a anunţat că primul single se numeşte 'Make Me (Ooooh)', iar aceasta îl va interpreta live la Billboard Music Awards.

Publicat

pe

Britney Spears

Britney Spears vrea să îşi păstreze titlul de Printesă Pop, aşa că s-a întors în studio şi pregăteşte un nou album, pe care ar dori să îl lanseze în iunie 2016. Ultimul album lansat de artistă a fost "Britney Jean" în 2013, însă vânzările acestuia nu au avut succes.

"Am să lucrez la un nou album... încet, dar sigur. Trebuie să mă ocup de copiii mei şi de educaţia lor. Voi încerca să lansez un album extraordinar, dar acest lucru nu este prioritatea mea în momentul actual", declara Britney Spears pentru Billboard, la începutul lui 2015.

Britney a anunţat că următorul ei single se va numi 'Make Me (Ooooh)', iar acesta va fi lansat la jumătatea lunii mai. Dacă piesa va avea succes, albumul va apărea peste patru săptămâni. Artista pregăteşte şi un nou videoclip, despre care a povestit că va fi diferit faţă de ceea ce a lansat până în prezent.

britney-spears

Britney Spears

Britney Spears va primi anul acesta premiul "Artistul Mileniului", la gala Billboard Music Awards, care va avea loc pe 22 mai. Artistei îi va fi oferită această distincţie datorită carierei sale de succes, dar şi pentru faptul că este una dintre cele mai populare artiste pop ale lumii.

Anul trecut, Britney Spears și Iggy Azalea au lansat videoclipul retro filmat pentru piesa ”Pretty Girls”. Inspirat de filmul Earth Girls Are Easy”, clipul este un tribut adus anilor ’80, în care Britney își etalează mișcările de dans, iar Iggy Azalea interpretează rolul unui extraterestru.

De când lucrează la noul album, cântăreaţa a fost surprinsă de mai multe ori în studio alături de compozitori şi producători cunoscuţi, printre care DJ Mustard (a colaborat cu Rihanna, Fergie, Nelly şi will.i.am), DJ Burns (Calvin Harris şi Ellie Goulding), Ian Kirkpatrick (Jason Derulo) şi Chantal Kreviazuk (Gwen Stefani şi Kelly Clarkson).

În 2015, Britney Spears a colaborat cu legenda muzicii disco - Giorgio Moroder, alături de care a lansat un cover al piesei "Tom's Diner" a lui Suzanne Vega. Există posibilitatea ca artista să colaboreze cu acesta şi pentru cel de-al nouălea album.

Comentează

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Trending