Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Cu Bob Dylan "All The Way", înapoi în anii '50 - AUDIO

Bob Dylan continuă seria cover-urilor după Frank Sinatra cu piesa ”All The Way”, înregistrată de regretatul muzician în 1957. Noua versiune a melodiei se regăsește pe albumul "Fallen Angels", așteptat pe piață în luna mai.

Publicat

pe

Bob Dylan
Bob Dylan

La 74 de ani, Bob Dylan își continuă impresionanta carieră muzicală. Veteranul va lansa anul acesta cel de-al 37-lea album de studio: "Fallen Angels". Noul material va fi lansat pe 20 mai 2016, cu 4 zile înaintea zilei de naștere a muzicianului.

Anul trecut, Bob Dylan lansa un album de cover-uri intitulat ”Shadows in the Night”, de aici pornind speculații pe tema unui material care va continua proiectul său din 2015. După mai multe zvonuri și informații pe surse, a venit și confirmarea oficială: "Fallen Angels" este, într-adevăr, gândit ca o continuare a discului anterior. Albumul conține 12 coveruri, majoritatea fiind realizate după piese din repertoriul lui Frank Sinatra.

Cea de-a doua piesă dezvăluită de pe noul album se numește "All The Way" și este o reinterpretare a originalului înregistrat de Sinatra în 1957. Melodia a fost compusă de Jimmy Van Heusen, având versurile scrise de Sammy Cahn.

Bob Dylan - "All The Way" - AUDIO

Pe albumul ”Fallen Angels” se regăsesc 11 coveruri după Frank Sinatra și o nouă versiune a piesei ”Skylark”, compuse de Johnny Mercer și Hoagy Carmichael și lansate în 1941.

Tracklist ”Fallen Angels” - Bob Dylan:

  1. Young at Heart
  2. Maybe You'll Be There
  3. Polka Dots And Moonbeams
  4. All the Way
  5. Skylark
  6. Nevertheless
  7. All or Nothing at All
  8. On a Little Street In Singapore
  9. It Had to Be You
  10. Melancholy Mood
  11. That Old Black Magic
  12. Come Rain or Come Shine

Bob Dylan va pleca în luna mai în turneu, pe site-ul oficial al artistului fiind publicată o listă ce cuprinde 27 de concerte. Primele show-uri sunt programate în Japonia, muzicianul urmând să ajungă apoi în California, Ohio, New York, Boston.

Bob Dylan a susținut două concerte în România. Primul spectacol a avut loc în 2010, în cadrul Never Ending Tour, cel mai recent având loc în iunie 2014. Mai jos puteți citi impresii de la ultimul concert susținut de Bob Dylan în țara noastră.

Trending