Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Adele - "Send My Love (To Your New Lover)" - TEASER VIDEOCLIP

Adele a publicat online un fragment din noul ei videoclip, "Send My Love (To Your New Lover)". Piesa este extrasă de pe aclamatul album ”25”.

Publicat

pe

Adele - “Send My Love (To Your New Lover)” (imagine din videoclip)
Adele - “Send My Love (To Your New Lover)” (imagine din videoclip)

Deși se află în plin turneu de promovare a albumului ”25”, Adele și-a făcut puțin timp și pentru a filma un nou videoclip. "Send My Love (To Your New Lover)" este cel de-al doilea single extras de pe disc, fiind ales de artista britanică datorită popularității acestei melodii, aflate printre preferințele publicului încă de la punerea în vânzare a albumului ”25”.

Pentru a stârni curiozitatea fanilor, Adele a dezvăluit pe Facebook un fragment din noul ei videoclip. Vizualul integral "Send My Love (To Your New Lover)" va fi lansat pe 22 mai, în aceeași zi în care va avea loc gala Billboard Music Awards 2016. La ediția de anul acesta, Adele este nominalizată în 8 categorii, la fel ca și Taylor Swift.

Adele - "Send My Love (To Your New Lover)" - TEASER VIDEOCLIP


Cu un portofoliu ce cuprinde 9 premii Grammy, un Glob de Aur și un Oscar, Adele continuă să adauge noi trofee impresionantei sale colecții. La gala Brit Awards 2016, ce s-a desfășurat pe 24 februarie la Arena O2 din Londra, artista britanică a fost premiată în 4 categorii: British Female Solo Artist, British Single of the Year (pentru ”Hello”), British Album of the Year (pentru ”25”) și nu în ultimul rând, Global Success Award. Ultima distincție menționată în această listă a fost una specială, aceasta fiindu-i prezentată de astronautul britanic Tim Peake direct din spațiu, prin transmisiune directă.

Anul acesta, Adele va cânta pentru prima oară la festivalul Glastonbury . Artista va fi headlinerul zilei de sâmbătă, 25 iunie. Muse va încheia seara de vineri, 24 iunie, iar headlinerul ultimei zile de festival (26 iunie) va fi Coldplay. În lineup au fost confirmați și PJ Harvey, Jeff Lynne's ELO  și Jess Glynne. Festivalul Glastonbury se va desfășura anul acesta în perioada 22 - 26 iunie.

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending