Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Rihanna cântă la Sziget Festival 2016

Rihanna a fost confirmată la Sziget Festival 2016. Artista din Barbados va fi unul dintre headlineri, completând un lineup consistent, cu nume sonore precum Muse, Sia, Noel Gallagher, David Guetta, The Lumineers și Bring Me The Horizon.

Publicat

pe

Rihanna în debutul turneului ”Anti”
Rihanna în debutul turneului ”Anti”

Rihanna va ajunge anul acesta la Sziget, urmând să concerteze pe 11 august, în prima zi a festivalului. În cadrul concertului, artista va promova noul album ”Anti”, aclamat atât de critici, cât și de fani. Discul a debutat pe prima poziție în topurile US Billboard 200, US R&B/Hip Hop Albums și UK R&B Albums, fiind certificat cu platină în Statele Unite.

Albumul ”Anti” conține 13 piese cu un sound ce se îndepărtează de stilul promovat până acum de artista din Barbados. Noile melodii îmbină muzica soul și R&B cu cea dancehall, intenția artistei fiind de a crea piese cu care să poată rezona pe o perioadă de timp mai îndelungată.

”Am vrut piese care să-mi dea senzația că sunt reale. Nu orice fel de melodii care părea deja ”trecute”. Am realizat că atunci când urc pe scenă nu mai vreau să mai cânt multe dintre piesele mele. Nu mai simt că mă reprezintă”, a declarat Rihanna într-un interviu acordat MTV News.

Primul single extras de pe ”Anti” a fost ”Work”. Melodia a fost declarată la scurtă vreme de la lansare ”World's Hottest Record” în emisiunea prezentată de Annie Mac la BBC Radio 1. Piesa beneficiază de un videoclip explicit, filmat împreună cu Drake și regizat de Director X și Tim Erem.

Rihanna va concerta anul acesta și în România, cel mai probabil tot în luna august. Show-ul artistei nu a fost încă anunțat oficial de organizatori.

Festivalul Sziget se va desfășura în perioada 10-17 august 2016 pe binecunoscuta insulă, Óbuda, din inima Budapestei. În lineup-ul celei de-a 24-a ediții sunt confirmați și Muse, Sia, Bring Me The Horizon, John Newman, Kodaline, Parov Stelar, Sigur Rós.

Festivalul Sziget este unul dintre cele mai importante festivaluri internaționale. În 2014 a câștigat premiul pentru „Best European Major Festival”, iar la ediția de anul trecut au participat 441 000 de „Szitizeni” din peste 95 de ţări, acesta devenind astfel unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume. La ediția din 2015 au cântat Robbie Williams, Florence and the Machine, Avicii, Kasabian, Ellie Goulding.

Prețuri bilete Sziget 2016:

  • Bilet de o zi (oricare dintre zilele cuprinse între 12-16 august) - 55 euro
  • Bilet ziua 1 - în curând
  • Abonament pentru 5 zile - 199 euro
  • Abonament pentru 7 zile - 235 euro

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri miercuri, 10 august 2016

Sziget 2016

Loc
Insula Obudai

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending