Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Johnny Depp cântă în premieră la București cu Alice Cooper și Joe Perry

Johnny Depp va susține primul concert în România pe 6 iunie 2016, alături de colegii din trupa The Hollywood Vampires - Alice Cooper și chitaristul Joe Perry (Aerosmith). Evenimentul va avea loc în București, la Romexpo, în parcarea C.

Publicat

pe

Johnny Depp

Johnny Depp și pasiunea sa pentru muzica rock

Johnny Depp a început să cânte la chitară cu multă vreme înainte de a-și face debutul ca actor pe marele ecran în filmul ”A Nightmare on Elm Street” (1984). Avea doar 12 ani când și-a luat prima chitară, 3 ani mai târziu renunțând la școală pentru a se muta din Florida în LA și a cânta într-o trupă de new wave rock numită The Kids. Asta se întâmpla în anii '80, iar cu această formație Johnny Depp a cântat în deschidere la Ramones, PretendersIggy Pop și Talking Heads. Colegii săi din trupa The Kids au fost Bruce Witkin, Joey Malone și Beano Hanti.

Johnny Depp tânăr, când cânta în The Kids

Johnny Depp tânăr, când era membru în trupa The Kids

Johnny Depp și The Hollywood Vampires

Johnny Depp a început să cânte în grupul The Hollywood Vampires în 2015, după ce și-a intrat în mână exersând înainte prin apariții surpriză la concertele vechilor săi prieteni, Flea de la Red Hot Chilli Peppers, Steve Jones de la Sex Pistols și Marilyn Manson. În noua trupă îi are drept colegi pe Alice Cooper și Joe Perry de la Aerosmith, alături de ei cântând nu de mult la gala Premiilor Grammy 2016.

"Abordez actoria în același mod în care fac muzică. Există un anume element al neprevăzutului, pe care îl poți exploata. Muzica este cea mai rapidă cale către emoție”, mărturisea Johnny Depp într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Johnny Depp

Johnny Depp

Această emoție, despre care vorbește Johnny Depp, a ajuns cu siguranță și la public în cadrul primului concert Hollywood Vampires, care a fost sold out în 60 de secunde. Au urmat apoi și alte show-uri, la fel de apreciate de public, unul dintre cele mai notabile fiind cel de la Rock In Rio din septembrie 2015.

Primul concert cu Johnny Depp în România

The Hollywood Vampires, trupa formată din Johnny Depp (chitară, voce secundară), Alice Cooper (voce, muzicuță) și Joe Perry de la Aerosmith (chitară), va susține primul concert în România pe 6 iunie 2016. Evenimentul va avea loc la Romexpo, în București, fiind organizat de Phoenix Entertainment.

În setlistul The Hollywood Vampires se regăsesc preponderent coveruri după artiști care nu mai sunt în viață, intenția trupei fiind de a aduce un tribut starurilor rock care au murit în anii '70 din cauza exceselor de droguri și băutură.

Johnny Depp alături de colegiii din Hollywood Vampires, Alice Cooper și Joe Perry

Johnny Depp alături de colegiii din The Hollywood Vampires, Alice Cooper și Joe Perry

Setlistul cu care formația se va prezenta pe 6 iunie la București cuprinde, astfel, coveruri după Jimi Hendrix, The Who, The Doors, dar și după formații încă active, precum The Rolling Stones. Trupa Hollywood Vampires are și compoziții proprii, din această categorie făcând parte piesa ”Raise the Dead”, pe care o vor putea asculta și fanii din România în concertul de pe 6 iunie.

Setlist concert Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry (Hollywood Vampires):

  1. Raise the Dead (piesă originală)
  2. My Generation (cover The Who)
  3. I Got a Line on You (cover Spirit)
  4. Cold Turkey (cover Plastic Ono Band)
  5. Five to One / Break On Through (to the Other Side) (cover The Doors)
  6. Manic Depression (cover The Jimi Hendrix Experience)
  7. 7 and 7 Is (cover Love)
  8. Whole Lotta Love (cover Led Zeppelin) (cu Lzzy Hale)
  9. Jeepster (cover T. Rex)
  10. I'm a Boy (cover The Who) (cu Zak Starkey)
  11. School's Out (cu Andreas Kisser) / Another Brick in the Wall Part 2 (cu Zak Starkey)
  12. Billion Dollar Babies (cover Alice Cooper) (cu Zak Starkey)
  13. Train Kept A-Rollin' (cover Tiny Bradshaw ) (cu Zak Starkey)
  14. Brown Sugar (cover The Rolling Stones) (cu Zak Starkey)

Bilete la primul concert cu Johnny Depp în România:

  • Categoria Diamond: 459 lei / 439 lei (Early bird)
  • Categoria Golden: 279 lei / 249 lei (Early bird)
  • Categoria Normal: 169 lei / 149 lei (Early bird)

Trending