Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Taylor Swift și Rihanna vor cânta la gala Premiilor Grammy 2016

După Adele și The Weeknd, două noi nume sonore ale muzicii contemporane confirmă prezența la gala Premiilor Grammy 2016. Pe 15 februarie vor urca pe scena de la Staples Center din Los Angeles atât Rihanna cât și Taylor Swift.

Publicat

pe

Taylor Swift & Rihanna
Taylor Swift & Rihanna

Ediția de anul acesta a premiilor Grammy va fi condimentată cu show-uri live din toate zonele muzicii promovate de radio-uri. Lista confirmărilor le include acum și pe Taylor Swift și Rihanna, ambele bine poziționate în spectrul popularității.

Taylor Swift a avut parte de un 2015 bogat în hituri și premii. Supremația tinerei artiste în topurile muzicii pop a început încă din august 2014, când a fost lansat primul single de pe albumul ”1989”, ”Shake It Off”. A urmat apoi ”Blank Space”, videoclipul acestei piese depășind un miliard de vizualizări pe YouTube. Cel de-al treilea hit, în ordine cronologică, a fost ”Bad Blood”. Clipul acestui single pare a fi trailer-ul unui film de acțiune cu un buget generos și o distribuție demnă de covorul roșu al Premiilor Grammy și Oscar. Hayley Williams, Ellie Goulding, Selena Gomez, Lena Dunham, Cindy Crawford și Jessica Alba sunt doar câteva dintre numele sonore care-și fac apariția în videoclipul ”Bad Blood”, fiecare etalându-și talentul în a mânui ”accesorii” folosite și în filme precum ”Greu de ucis” și ”Misiune Imposibilă”. În doar 2 luni, clipul a strâns peste 360 de milioane de vizualizări, piesa ajungând pe prima poziție în Billboard Hot 100. Taylor Swift este nominalizată anul acesta pentru 7 premii Grammy.

Rihanna și al său mult așteptat album ”Anti” au umplut titlurile din presa muzicală a ultimelor luni. După aproape un an de teasere, Rihanna a lansat în cele din urmă primul single. Melodia se numește ”Work”, este înregistrată împreună cu Drake, și a avut premiera pe Tidal, platforma lansată de Jay Z. Odată cu lansarea acestei piese a fost pus în vânzare și discul ”Anti”, ce a primit review-uri mixte din partea criticilor.

La gala premiilor Grammy, Rihanna va interpreta cel mai probabil noul single ”Work”. În cadrul evenimentului ar putea fi lansat și videoclipul acestei piese.

Lista artiștilor confirmați pentru live-uri la Grammy 2016:

  • Taylor Swift
  • Adele
  • Rihanna – Work
  • Kendrick Lamar
  • The Weeknd
  • Justin Bieber, Skrillex & Diplo
  • Pitbull, Robin Thicke & Travis Barker
  • Sam Smith
  • James Bay & Tori Kelly
  • Carrie Underwood & Sam Hunt – Heartbeat
  • Ellie Goulding & Andra Day
  • Cast of Hamilton
  • Alabama Shakes
  • Little Big Town
  • TBA – Tribut Lionel Richie
  • Lady Gaga – Tribut David Bowie
  • The Hollywood Vampires (Alice Cooper, Johnny Depp & Joe Perry) – Tribut Lemmy Kilmister
  • Chris Stapleton, Bonnie Raitt & Gary Clark Jr. – Tribut B.B. King

Albume noi

Taylor Swift a lansat "The Tortured Poets Department", un dublu-album despre complexitatea unei despărțiri

"The Tortured Poets Department", mult-așteptatul album al lui Taylor Swift, a fost lansat. Discul cuprinde colaborări cu Past Malone și Florence and the Machine. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift - "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift - "The Tortured Poets Department" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Taylor Swift explorează din nou iubirea și toate ramificațiile ei, inclusiv despărțirile, în noul său album, "The Tortured Poets Department". A fost compus de artistă, alături de vechii săi colaboratori, Jack Antonoff și Aaron Dessner. Conține 16 piese, printre care două colaborări - "Fornight" (feat. Post Malone) și "Florida!!!" (feat. Florence and The Machine).

Fanii artistei au fost extaziați de această lansare, însă Swift le-a mai pregătit o surpriză. La scurt timp după publicarea albumului, ea a dezvăluit că a pregătit încă o serie de 15 melodii:

<<"The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră."

Taylor Swift a descris noul său disc drept "o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".

A continuat:

"Această perioadă a vieții autorului s-a încheiat acum, capitolul s-a închis și s-a dus. Nu există nimic de răzbunat, nu există obiective de stabilit odată ce rănile s-au vindecat. Și după o reflecție ulterioară, un număr bun din ele s-a dovedit a fi autoprovocat. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub formă de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea... și atunci tot ce a rămas în urmă este poezia chinuitoare.

"The Tortured Poets Department" este disponibil pe vinil, CD, casetă și formate digitale. Albumul a fost disponibil și în câteva ediții de colecție, care includeau melodii bonus unice (intitulate "The Bolter", "The Albatros" și "The Black Dog"). În prezent, copii fizice ale albumului cu piesa bonus "The Manuscript" sunt disponibile pe site-ul Taylor Swift.

Citește în continuare

Muzică și film

Filmul-concert "Taylor Swift: The Eras Tour" a doborât un record pe Disney +

Taylor Swift a stabilit un nou record pe platforma Disney + odată cu lansarea filmului său muzical "Eras Tour". Lungmetrajul a fost filmat în timpul mai multor concerte din Los Angeles, din perioada 3-5 august 2023.

Publicat

pe

Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour"
Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

"Taylor Swift: The Eras Tour (Versiunea lui Taylor)" a avut 4,6 milioane de vizionări pe Disney+ în primele trei zile de la lansare. Astfel, a devenit cel mai de succes film muzical din istoria platformei de streaming. Chiar și cei care nu au avut răbdare să vadă filmul până la capăt au contribuit la succesul acestuia. "The Eras Tour" a adunat un total de 16,2 milioane de ore vizualizate.

"Taylor Swift: The Eras Tour" a debutat pe Disney+ la nivel mondial pe 14 martie. Pelicula include cinci cântece bonus: "Cardigan", plus patru variante acustice: "Death by a Thousand Cuts", "Maroon", "You Are in Love" și "I Can See You".

Disney a plătit peste 75 de milioane de dolari pentru drepturile de streaming la nivel mondial pentru filmul "The Eras Tour", produs de compania lui Taylor Swift.

La lansarea în cinematografe, "Taylor Swift: The Eras Tour" a generat 261,7 milioane de dolari la box office-ul global după debutul său din 13 octombrie, devenind cel mai de succes film-concert de până acum. Pe 13 decembrie, de ziua de naștere a artistei, filmul a fost lansat digital prin Universal Pictures, într-o variantă ce cuprinde trei melodii bonus care nu au fost auzite în cinematografe - "Wildest Dreams", "The Archer" și "Long Live" - care sunt și ele în versiunea de pe Disney+.

Citește în continuare

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending