Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Gwen Stefani va filma la Grammy primul videoclip live din istoria galei

Pentru prima oară în istoria premiilor Grammy, un videoclip va fi produs și filmat live în cadrul prestigioasei gale. Gwen Stefani va fi artista care va inaugura acest nou proiect, solista No Doubt urmând să filmeze videoclipul noului ei single, ”Make Me Like You”, în timpul unei pauze publicitare.

Publicat

pe

Gwen Stefani va filma live la Grammy noul videoclip "Make Me Like You"
Gwen Stefani va filma live la Grammy noul videoclip "Make Me Like You"

Gwen Stefani va marca un moment fără precedent în cadrul celei de-a 58-a ediții a galei premiilor Grammy. Pentru prima oară în istoria acestui eveniment, un videoclip va fi creat live în timpul galei, iar protagonista vizualului va fi solista No Doubt. Artista va filma clipul noului ei single, ”Make Me Like You”, în timpul unei pauze de publicitate a transmisiunii în direct.

"Evenimentul ăsta va fi mare. Voi apărea în primul videoclip filmat live în pauza de publicitate a Premiilor Grammy!", a anunțat cu entuziasm Gwen Stefani pe pagina sa de Facebook.

Chiar dacă totul se va întâmpla live, videoclipul o va surprinde atât pe Gwen Stefani interpretând piesa, cât și diverse apariții surpriză și schimbări de decor și costumații de scenă. La încheierea celor 4 minute de pauză, clipul va fi publicat pe VEVO.

TEASER VIDEOCLIP: Gwen Stefani - ”Make Me Like You”

Single-ul ”Make Me Like You” este extras de pe cel de-al 3-lea album solo al lui Gwen Stefani, "This Is What the Truth Feels Like…". Discul va fi lansat pe 18 martie, la 10 ani de la apariția albumului precedent, ”The Sweet Escape” (2006). Pentru acest album, Gwen Stefani a colaborat pe partea de compoziție cu Justin Tranter, Julia Michaels, J.R. Rotem. În format standard, discul conține 12 piese.

Tracklist "This Is What the Truth Feels Like…" - Gwen Stefani:

  1. Misery
  2. You’re My Favorite
  3. Where Would I Be?
  4. Make Me Like U
  5. Truth
  6. Used to Love You
  7. Send Me a Picture
  8. Red Flag | Gwen Stefani & J.R. Rotem
  9. Asking 4 It
  10. Naughty
  11. Me With Out You
  12. Rare
Gwen Stefani - ”This Is What The Truth Feels Like”

Gwen Stefani - ”This Is What The Truth Feels Like”

Albumul "This Is What the Truth Feels Like…" este inspirat de relația artistei cu fostul soț.Gwen Stefani și Gavin Rossdale au format vreme de 13 ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în 2002, unindu-i atât cei 3 copii, cât și pasiunea pentru muzică și artă.

Chiar dacă din exterior Stefani și Rossdale păreau a forma cuplul perfect, în interior existau ”probleme ireconciliabile”. Din acest motiv, Gwen Stefani a luat decizia de a divorța de Gavin Rossdale, ambii angajându-se în a rămâne implicați în creșterea celor 3 copii.

Trending