Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Florena, fostă concurentă X Factor, participă la Eurovision 2016 cu piesa "Behind the Shadows"

Cunoscută publicului în urma participării la emisiunea-concurs X Factor, Florena lansează piesa de debut “Behind the Shadows”. Cu această melodie, tânăra artistă tocmai s-a calificat în semifinala Eurovision România 2016.

Publicat

pe

Florena
Florena

La doar 16 ani, Florena își croiește drumul către topurile muzicale. După participarea la X Factor din 2013 (în echipa lui Dan Bittman), tânăra artistă își continuă parcursul în muzică lansând primul single, "Behind the Shadows". Cu această melodie, Florena s-a calificat în semifinala Eurovision România 2016.

Florena este susținută de Gabriel Huiban, producătorul care semnează hituri precum “Mi-e dor de noi”, “Nu”, “Doua anotimpuri” (DJ Project), “Anicyka Maya”, “24” (Anna Lesko) si Gasca Mea (Hi-Q). Gabriel Huiban a colaborat pe partea de producție și cu Alexandra Stan, Delia, Andreea Bănică, Elena Gheorghe, CRBL, Giulia etc.

La piesa “Behind the Shadows” au lucrat împreună cu Gabriel Huiban atât Laurențiu Duță, cât și Adam Powers.

Florena - "Behind the Shadows" - AUDIO

La Selecția Națională Eurovision 2016 au fost înscrise 94 de piese. Dintre acestea, 12 au fost alese pentru a avansa în semifinala concursului. Numele semifinaliștilor au fost anunțate oficial în cadrul unei conferințe de presă transmise în direct de TVR 2. Evenimentul a avut loc pe 11 februarie la Teatrul Naţional.

În semifinala Eurovision România 2016, ce va avea loc pe 4 martie la Sala Polivalentă din Baia Mare, vor fi alese 6 compoziţii pentru etapa finală: patru votate de juriu şi două salvate de public. Finala concursului va avea loc pe 6 martie. Pentru prima dată câştigătorul Selecției Naționale va fi ales exclusiv de public, prin sistemul televoting.

Concursul Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai. În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu 3 mai multe decât la ediţia precedentă.

Trending