Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

De ziua lui, What's Up anunță lansarea unui nou single & videoclip - "Piesa mea de dor"

What's Up ne aduce o surpriză de ziua lui și ne prezintă un teaser al viitorului său single ”Piesa mea de dor”, care va fi o continuare a melodiei ”Taxi”.

Publicat

pe

What's Up - Piesa mea de dor
What's Up - Piesa mea de dor

Single-ul "Piesa mea de dor" este continuarea inedită a hitului "Taxi", cu care What's Up a cucerit topurile muzicale și a videoclipului care a adunat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent.

"Astăzi este ziua mea. Pe 11 februarie lansez single-ul și videoclipul 'Piesa mea de dor', mai ales că am început să conturez primul meu video-album care se va numi 'Povestea inimii'. 'Piesa mea de dor' este continuarea piesei 'Taxi', și sunt foarte curios dacă o să vă placă începutul poveștii mele", spune What's Up.

Pentru noul videoclip, în regia lui Iulian Moga, What's Up a filmat 12 ore la temperaturi de minus 20 grade pe un câmp și într-o pădure din apropierea Bucureștiului.

Până la noul videoclip, de ziua lui de nastere, What's Up lansează teaser-ul videoclipului, care face legătura dintre "Taxi" și "Piesa mea de dor", o melodie personală, matură, cu un aer melancolic.

What's UP - Piesa mea de dor (Teaser)

Comentează

Trending