Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Enrique Iglesias susține un nou concert în România pe 12 mai 2016

Enrique Iglesias, artistul cu cele mai multe hituri din istoria topului Billboard latino, va concerta la București pe 12 mai 2016. Evenimentul va avea loc în Pavilionul Central de la ROMEXPO, făcând parte din turneul ”SEX and LOVE”.

Publicat

pe

Enrique Iglesias
Enrique Iglesias │ FOTO: www.facebook.com

La 14 ani de la primul său concert în România, Enrique Iglesias revine în țara noastră. Pe 12 mai 2016, îndrăgitul artist latino va promova la București cel mai recent album, ”Sex and Love”, în cadrul show-ului urmând a fi interpretate hituri actuale, precum "Loco", "El Perdedor" și "Bailando", dar și melodii mai vechi, plasate pe locuri fruntașe în clasamente: “Ring my bells”, “Tonight”, “Hero”, etc.

Noul concert al lui Enrique Iglesias va avea loc la București, în Pavilionul Central de la Romexpo, organizatorul fiind ART BG.

Bilete concert Enrique Iglesias în România – 2016

Biletele vor putea fi cumpărate începând de marți, 12 ianuarie 2016 (ora 10.00), la următoarele prețuri:

  • Standing (în picioare) – 359 de lei
  • Fan Pit – 399 de lei

Info: Primele 1000 de bilete promoționale s-au epuizat.

Sex and Love”, albumul care va fi prezentat publicului din România pe 12 mai, este cel de-al 10-lea material de studio al lui Enrique Iglesias. Discul a fost lansat în martie 2014 și a înregistrat vânzări de peste 2 milioane de exemplare în întreaga lume. Pe acest album, înregistrat în mai multe versiuni, sunt incluse colaborări cu nume sonore ale industriei, precum Jennifer Lopez ("Physical"), Kylie Minogue ("Beautiful") și Pitbull ("I'm a Freak" și "Let Me Be Your Lover").

Întrebat de ce a ales titlul ”Sex and Love” pentru noul său album, Enrique Iglesias a specificat că dragostea și sexul sunt prezente în viața fiecăruia dintre noi, piesele lui fiind astfel adresate unui public larg.

”Titlul acesta mi-a venit în minte imediat ce am ascultat întregul album. Cred că e ceva la care ne putem raporta cu toții, indiferent de religie, de culoarea pielii sau de modul de gândire.” - Enrique Iglesias

Pe albumul ”Sex and Love” este inclus și hitul "Bailando", cel mai bine vândut single spaniol din America, de la apariția topului Billboard până în prezent. Videoclipul versiunii spaniole a depășit pragul de un miliard de vizionări, ocupând poziția a 2-a în topul celor mai populare clipuri muzicale din 2014, după ”Dark Horse” al lui Katy Perry.

La 39 de ani, Enrique Iglesias are în palmares 150 de single-uri plasate pe prima poziție în topurile Billboard. În cei 20 de ani de carieră, artistul spaniol a vândut peste 137 de milioane de albume, câștigând totodată 6 premii Grammy, 10 World Music Awards și 6 trofee din partea MTV.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 12 mai 2016

Enrique Iglesias

Loc
Romexpo

Trending