Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noi concerte Julio Iglesias în România în 2016

Julio Iglesias va susține un nou concert la București în primăvara acestui an. Artistul latin se află într-un turneu mondial de promovare a noului său album, “Mexico”, iar România, țara care l-a primit mereu cu multă căldură, se află în agenda spectacolelor sale. Concertul de la București va avea loc pe 18 mai 2016 la Sala Palatului, artistul urmând să concerteze și la Iași, pe 11 mai, și la Timișoara, pe 15 mai.

Publicat

pe

Julio Iglesias
Julio Iglesias

Albumul “Mexico” a fost lansat în toamna anului 2015 și cuprinde 13 piese prin care artistul aduce un omagiu marilor compozitori din Mexic. În cadrul concertului pe care Julio Iglesias îl va susține în București, fanii vor putea fredona împreuna cu el și melodiile mai vechi, hiturile care l-au consacrat și care l-au făcut atât de apreciat în România.

În deschiderea spectacolului Julio Iglesias de la București va cânta fiul cântărețului – Julio Iglesias Jr.

Bilete pentru concertul Julio Iglesias de la București, pe 18 mai 2016:

Biletele achiziționate pentru spectacolul din 2 iulie 2015 de la București rămân valabile pentru concertul din mai 2016. Acestea vor fi schimbate în ziua concertului, după prezentare la intrare, la poarta numărul 9 a Sălii Palatului.

  • VIP – 550 lei;
  • Cat. 1 – 490 lei;
  • Cat. 2 – 400 lei;
  • Cat. 3 – 360 lei;
  • Cat. 4 – 280 lei;

Julio Iglesias va concerta anul acesta și la Timișoara, pe 15 mai, și la Iași, pe 11 mai. Organizatorii nu au comunicat încă detalii privind aceste două concerte, însă datele spectacolelor au fost confirmate pe pagina oficială de Facebook a artistului.

Anul acesta va concerta la București și Enrique Iglesias. La 14 ani de la primul său concert în România, Enrique revine în țara noastră. Pe 12 mai 2016, îndrăgitul artist latino va promova la București cel mai recent album, ”Sex and Love”, în cadrul show-ului urmând a fi interpretate hituri actuale, precum „Loco„, „El Perdedor” și „Bailando„, dar și melodii mai vechi, plasate pe locuri fruntașe în clasamente: “Ring my bells”, “Tonight”, “Hero”, etc.

Noul concert al lui Enrique Iglesias va avea loc în Pavilionul Central de la Romexpo. Biletele pentru acest concert au fost deja puse în vânzare și au prețuri cuprinse între 339 și 379 de lei.

Trending