Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tranda și Jazzy Jo lansează în prag de sărbători o nouă piesă, "Pentru altcineva" - AUDIO

Tranda și Jazzy Jo întâmpină sărbătorile de iarnă cu o piesă nouă, intitulată ”Pentru altcineva”. Melodia a fost mixată și masterizată de Grasu XXL.

Publicat

pe

Jazzy Jo & Tranda
Jazzy Jo & Tranda

Nouă piesă a lui Tranda, "Pentru altcineva", marchează prima sa colaborare cu Jazzy Jo. Melodia este cadoul muzical al celor doi artiști oferit fanilor în preajma sărbătorilor de iarnă.

”Prima piesă împreună! Vă completăm, cu drag, coloana sonoră pentru sărbători! Cald, frumos și bine.” - Jazzy Jo

Realizată în urmă cu un an împreună cu Șerban Cazan și Jazzy Jo, piesa „Pentru altcineva” a fost mixată și masterizată de Grasu XXL. Melodia este disponibilă pe YouTube și pentru free download pe contul de Soundcloud Okapi Sound. Zilele următoare, colaborarea lui Tranda cu Jazzy Jo va putea fi ascultată și prin intermediul serviciilor de streaming disponibile.

Tranda și Jazzy Jo - "Pentru altcineva" - AUDIO

Recent, Tranda a lansat cel de-al doilea volum „CONSTANGELES”. EP-ul a fost lansat la începutul lunii octombrie, la un an jumătate după primul volum și la exact trei ani după albumul său de debut, „Evoluția”. Materialul este unul divers din punct de vedere al sound-ului și al mesajului, incluzând colaborări inedite.

„Are energie, are stări variate și simt că e continuarea firească a volumului 1. A fost un proces destul de lung până să stabilesc piesele care se potrivesc pentru o dinamică mai buna a materialului. Câteva piese nu au mai ajuns pe album, tocmai din cauză că vreau să fie cât mai concentrat”, a spus Tranda despre „CONSTANGELES – Volumul 2”.

Trending