Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alternosfera a pus "Punct" în "Haosoleum" - AUDIO

Alternosfera a lansat în mediul online o nouă piesă de pe albumul ”Haosoleum”. Melodia se numește ”Punct” și este compusă de Marcel Bostan.

Publicat

pe

Marcel Bostan în concertul Alternosfera de pe 9 octombrie 2015
Marcel Bostan în concertul Alternosfera de pe 9 octombrie 2015 │ FOTO: Florin Matincă

"Punct", o nouă piesă de pe albumul proaspăt lansat de Alternosfera, ajunge la public în varianta înregistrată în studio. Ca și celelalte piese lansate anterior, melodia are versuri scrise de solistul trupei, Marcel Bostan.

Alternosfera - "Punct" - AUDIO

Pe 17 octombrie, Alternosfera a lansat la Chișinău albumul ”Haosoleum”. În București, discul a fost lansat pe 9 octombrie, în cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat la Arenele Romane. Citește aici impresii de la concert.

Albumul ”Haosoleum” conține 12 piese noi ce vin în completarea conceptului conturat de Alternosfera prin intermediul discurilor anterioare: ”Epizodia” și ”Virgula”.

Tracklist ”Haosoleum” - Alternosfera:

  1. Drumul Tristeților Part I (numere)
  2. Drumul Tristeților Part II (bijutierul)
  3. Cad Fulgi / SOS
  4. Dialog K
  5. Punct
  6. Am Uitat
  7. Cheamă-mă
  8. Sărmanul Dionis
  9. Din Păcate
  10. Au Ploile Azi...
  11. Răsai
  12. Haosoleum

Recent, Alternosfera a anunțat o nouă schimbare în componența formației. Dima Scripnic a părăsit grupul, motivând într-un mesaj pe Facebook plecarea sa și mulțumind, totodată, publicului pentru susținere.

“Dragi prieteni, din păcate trebuie să vă anunţ că din motive personale plec din formaţia Alternosfera. Împreună cu familia mă voi stabili peste hotare şi de aceea nu mai pot face parte din echipă. A fost o perioadă frumoasă în viaţa mea şi vă mulţumesc tuturor pentru că ne-aţi apreciat munca.

Cu respect,
Dima Scripnic”

Noul basist al formației este Serj Krasnov, prezentat de Alternosfera tot printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a formației.

”Faceți cunoștință cu Serj Krasnov, noul nostru basist și cel mai tănăr membru al trupei.” - Alternosfera

Serj Krasnov, noul basist Alternosfera

Serj Krasnov, noul basist Alternosfera

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concert Alternosfera la Arenele Romane, 2015
Concerte sâmbătă, 19 decembrie 2015

Alternosfera

Loc
Arenele Romane

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending