Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă "Echoes in Rain", primul single Enya de pe noul album "Dark Sky Island"

Artista irlandeză Enya lansează anul acesta un nou album, intitulat "Dark Sky Island". Primul single extras de pe acest disc se numește ”Echoes in Rain” și a avut premiera în această dimineață la BBC Radio 2.

Publicat

pe

Enya
Enya

La 7 ani de la apariția albumului ”And Winter Came...” (2008), Enya revine cu un nou material de studio. Noul disc al artistei irlandeze se numește “Dark Sky Island” și va fi lansat pe 20 noiembrie 2015. În varianta standard, materialul conține 11 piese noi, alte 3 melodii fiind adăugate în versiunea deluxe.

Tracklist "Dark Sky Island" - Enya:

  1. The Humming…
  2. So I Could Find My Way
  3. Even In the Shadows
  4. The Forge of Angels
  5. Echoes In Rain
  6. I Could Never Say Goodbye
  7. Dark Sky Island
  8. Sancta Maria
  9. Astra et luna
  10. The Loxian Gate
  11. Diamonds On the Water

Deluxe Edition

  1. Solace
  2. Pale Blue Grass
  3. Remember Your Smile

Primul single de pe noul album "Dark Sky Island" se numește ”Echoes in Rain” și a avut premiera astăzi la BBC Radio 2. Piesa a fost lansată și online, împreună cu un lyric video.

Enya - ”Echoes In Rain” - LYRIC VIDEO

"Dark Sky Island" este cel de-al 8-lea album de studio din cariera artistei irlandeze. Recunoscută pentru timbrul distinctiv și stilul muzical aparte, Enya a vândut până în prezent peste 75 de milioane de discuri la nivel internațional. Artista a fost recompensată, de asemenea, cu 4 premii Grammy și o nominalizare la Oscar pentru piesa ”May It Be”, de pe coloana sonoră a filmului ”The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring”.

Criticii muzicali au încercat să o încadreze într-un gen, considerând că stilul new-age ar fi cel mai potrivit. Cu toate acestea, artista consideră că o clasificare de genul acesta nu este necesară. Întrebată într-un interviu în ce gen crede, totuși, că s-ar încadra, artista a răspuns: <<Enya>>, adăugând:

"Influențele mele vin din muzica irlandeză, muzica interpretată în biserică și muzica clasică."

Trending