Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Zoli Toth Project deschide concertul Pink Martini de la Cluj-Napoca

Zoli Toth Project va deschide concertul Pink Martini programat pe 5 octombrie la Cluj-Napoca. Grupul a pregătit pentru publicul clujean un spectacol inedit de fuziune între muzica clasică și cea rock, pop și electro.

Publicat

pe

Zoli TOTH Project va prezenta la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca cel mai inovativ spectacol de fusion din România. Genul clasic se va îmbina cu cel pop, rock și electro. Practic, J.S. Bach va fi transpus din 1720 în 2020. Formula de concert este unică în lume, având 2 percuționiști care cântă la marimba, vibrafon, tobe, butoaie, plus în violonist și un violoncelist.

Zoli TOTH este unul dintre cei mai respectați artiști din industria muzicală românească. Alături de SISTEM, a susținut peste 1000 de concerte în România și străinătate. Zoli TOTH a intrat în istoria modernă a muzicii pop prin ocuparea locului III la Finala Eurovision 2005 - Kiev alături de formația SISTEM și Luminita Anghel, 12 hituri no. 1 și Discul de Aur pentru albumul Intră’n Sistem. Zoli l-a cooptat și pe celebrul compozitor Adrian Enescu, renumit pentru coloanele sonore a circa 65 de titluri ale cinema-ului românesc și European.

După recitalul Zoli Toth Project, publicul se va bucura de acordurile jazz, pop, muzică clasică și latino din partea grupului Pink Martini. Cei 15 muzicieni de top printre care se numără și Sofia, Melania, Armanda și August Von Trapp, descendenții lui Captain și ai Mariei von Trapp (din versiunea originală The Sound of Music ce datează din 1965) vor pune în scenă un show incredibil din care nu va lipsi nici “Până când nu te iubeam”, piesa preluată de la legenda noastră autohtonă, Maria Tănase.

Concertul Pink Martini este prezentat în premiera pentru publicul din Cluj-Napoca de către Phoenix Entertainment.

Prețuri bilete la concertul Pink Martini din Cluj-Napoca:

Biletele sunt disponibile la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc.

  • Categoria VIP – 250 de lei
  • Categoria Premium – 210 lei
  • Categoria I – 190 de lei
  • Categoria a II-a – 170 de lei
  • Categoria a III-a – 140 de lei
  • Categoria a IV-a – 95 de lei
Comentează

Trending