Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tranda a lansat piesa "Shaii" feat. Criss Blaziny și Chimie - AUDIO

Tranda a lansat prima piesă de pe noul EP „CONSTANGELES – Volumul 2”. Melodia se numește "Shaii" și este înregistrată în colaborare cu Criss Blaziny și Chimie.

Publicat

pe

Tranda
Tranda

Tranda pregătește ultimele detalii ale celui de-al doilea volum „CONSTANGELES”. EP-ul va fi lansat la începutul lunii octombrie, la un an jumătate după primul volum și la exact trei ani după albumul său de debut, „Evoluția”. Materialul este unul divers din punct de vedere al sound-ului și al mesajului, incluzând colaborări inedite.

„Are energie, are stări variate și simt că e continuarea firească a volumului 1. A fost un proces destul de lung până să stabilesc piesele care se potrivesc pentru o dinamică mai buna a materialului. Câteva piese nu au mai ajuns pe album, tocmai din cauză că vreau să fie cât mai concentrat”, spune Tranda despre „CONSTANGELES – Volumul 2”.

Pentru promovarea noului material, Tranda lansează un prim single,„Shaii”, pentru care a colaborat cu alți doi constănțeni - Criss Blaziny și Chimie. Produsă de Tranda, piesa a fost mixată și masterizată de Grasu XXL la Okapi Sound Studio.

„Pentru cei care nu știu ce înseamnă SHAII, în Constanța noi mai spunem SHAU în loc de „frate” sau „bro”. De acolo pluralul SHAII. Cât despre piesă, a venit natural. De când făcusem instrumentalul și refrenul, m-a dus cu gândul acasă și am știut că o să fie o treabă de CONSTANGELES. Colaborarea cu Bla și Chimie a mers fin, shaii au venit la fix. Sper să vă placa și, până pe 9 octombrie, ținem legătura pe pagina mea de Facebook. Vă pup. YeShawoo!” - Tranda

Tranda - "Shaii" feat. Criss Blaziny și Chimie - AUDIO

Primul volum „CONSTANGELES” a fost prezentat la începutul anului trecut și a fost promovat împreună cu două single-uri, „SxPB” feat. Grasu XXL & Smiley și „Persoana Mea” feat. Sore, care au beneficiat și de două videoclipuri.

Trending