Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Tom Jones prezintă istoria a peste 50 de ani de carieră într-o carte și un album

Tom Jones inspiră noile generații lansând cartea autobiografică ”Over The Top And Back”. Volumul va apărea pe piață în luna octombrie, fiind companiat de un album nou, intitulat "Long Lost Suitcase".

Publicat

pe

Concert Tom Jones la Sala Palatului pe 1 noiembrie 2013

Tom Jones prezintă publicului istoria unei cariere impresionante, ce se extinde pe parcursul a peste 5 decenii, într-o carte autobiografică intitulată sugestiv ”Over the Top and Back”. Volumul va fi lansat pe data de 8 octombrie și poate fi deja precomandat de pe Amazon.

”Aceasta este povestea mea, spusă cu propriile cuvinte, pentru prima oară! Sunt extrem de fericit să vă împărtășesc titlul și coperta autobiografiei mele - ”Over the Top and Back”. Mi-a făcut o mare plăcere să scriu această carte și cred că și vouă vă va plăcea foarte mult să o citiți”, a declarat Tom Jones.

Tom Jones - ”Over The Top And Back”

Tom Jones - ”Over The Top And Back”

Volumul autobiografic vine însoțit și de un nou album Tom Jones, intitulat "Long Lost Suitcase". Discul va fi lansat pe 9 octombrie, putând fi și el precomandat online de pe Amazon.

”Albumul este soundtrack-ul ce acompaniază autobiografia ”Over The Top and Back again””, indică Tom Jones în anunțul privind lansarea discului.

Tracklist "Long Lost Suitcase" - Tom Jones:

1. Opportunity To Cry (Willie Nelson)
2. Honey, Honey (The Milk Carton Kids)
3. Take My Love (I Want To Give It) (Little Willie John)
4. Bring It Home (Sonny Boy Williamson)
5. Everybody Loves A Train (Los Lobos)
6. Elvis Presley Blues (Gillian Welch)
7. He Was A Friend Of Mine (Dave Van Ronk)
8. Factory Girl (Rolling Stones)
9. I Wish You Would (Billy Boy Arnold)
10. Til My Back Ain't Got No Bone (Eddie Floyd / Alvertis Isbell)
11. Why Don't You Love Me Like You Used To Do (Hank Williams)
12. Tomorrow Night (Lonnie Johnson)
13. Raise A Ruckus (Jesse Fuller)

Tom Jones - Long Lost Suitcase

Tom Jones - ”Long Lost Suitcase” (copertă album)

Tom Jones a avut un impact puternic asupra stilurilor muzicale pop, soul și rhythm & blues, având în spate 52 de ani de carieră. Susținut de popularitatea sa ca interpret live, artistul în vârstă de 75 de ani a atras cele mai bune recenzii din carieră pentru cele mai recente două albume – “Spirit In The Room” (2012) și “Praise & Blame” (2010).

Tom Jones a fost înnobilat de Majestatea Sa, Regina Angliei, în 2006, având în palmares un premiu Brit “pentru cea mai buna contribuție a unui artist în muzică”, distincția Hitmaker (US) din partea Hall of Fame, prestigiosul premiu Music Industry Trust (UK, 2010), dar și premiul “Bărbatul Anului” din partea GQ în 2012.

Trending