Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Disclosure feat. Lorde - "Magnets" - AUDIO

"Magnets", piesa compusă de Disclosure împreună cu Lorde, a avut premiera pe radio. Noul single este extras de pe albumul ”Caracal”, cel de-al doilea material din cariera grupului britanic.

Publicat

pe

Disclosure - ”Magnets” feat. Lorde (artwork single)
Disclosure - ”Magnets” feat. Lorde (artwork single)

Cea mai așteptată colaborare de pe noul album ”Caracal” a avut premiera în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la Beats 1 Radio. "Magnets", piesa înregistrată și compusă de Disclosure împreună cu Lorde, este în opinia grupului o compoziție ce-i pune artistei în valoare atât vocea, cât și aptitudinile de compozitoare.

"A venit la noi pe cont propriu, fără manager sau bodyguard. A fost o colaborare care s-a desfășurat de la egal la egal. Chiar o puteți auzi pe ea, exact așa cum e ea - are o vocea vulnerabilă și senzuală, totodată", a povestit Howard Lawrence într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Disclosure feat. Lorde - "Magnets" - AUDIO

Noul album Disclosure, ”Caracal”, va fi lansat pe 25 septembrie. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist Disclosure – ”Caracal”:

  1. Nocturnal (feat. The Weeknd)
  2. Omen (feat. Sam Smith)
  3. Holding On (feat. Gregory Porter)
  4. Hourglass (feat. LION BABE)
  5. Willing & Able (feat. Kwabs)
  6. Magnets (feat. Lorde)
  7. Jaded
  8. Good Intentions (feat. Miguel)
  9. Superego (feat. Nao)
  10. Echoes
  11. Masterpiece (feat. Jordan Rakei)
  12. Molecules
  13. Moving Mountains (feat. Brendan Reilly)
  14. Bang That
  15. Afterthought

Într-o discuție cu Annie Mac de la BBC Radio 1, frații Lawrence au oferit detalii cu privire la noul disc, cu acest prilej exprimându-și dorința de a nu mai fi etichetați drept ”artiști house”.

„O piesă bună e o piesă bună, o poți cânta în orice stil și cu orice intrumente. Dacă sună bine, indiferent de genul muzical în care e interpretată, atunci e o melodie bună.”

Disclosure a lansat albumul de debut în 2013. „Settle” a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, fiind certificat cu platină în aprilie 2014. Pe acest disc se regăsesc hiturile „Latch” și „White Noise„.

Comentează

Trending