Urmărește-ne în Social Media

Lansări de carte

Morrissey lansează primul său roman de ficțiune, "List of the Lost"

Morrissey va lansa toamna aceasta primul său roman de ficțiune, "List of the Lost". Volumul va fi publicat la sfârșitul lunii septembrie.

Publicat

pe

Morrisey
Morrisey

După volumul autobiografic lansat în octombrie 2013, Steven Patrick Morrissey trece la ficțiune. Artistul britanic în vârstă de 56 de ani va publica în curând primul său roman, "List of the Lost". Felul în care a fost primită prima sa carte l-a încurajat să-și dezvolte și mai mult latura literară, acesta mărturisind în urmă cu ceva timp că platforma scriitoricească i se pare mai ofertantă și mai satisfăcătoare decât cea muzicală.

"În 2013 mi-am publicat Autobiografia și a avut mai mult succes decât orice alt album pe care l-am lansat până acum, așa că, da, sunt la jumătatea scrierii unui roman. Am speranțele mele", spunea Morrissey în 2014, adăugând: "Adevărul e că posturile de radio nu vor să îmi difuzeze piesele, iar majoritatea oamenilor și-au pierdut încrederea în industria muzicală, fiind știut și acceptat faptul că primele poziții sunt cumpărate de marile case de discuri. Nu mai există pasiune pentru muzica pop și rock și nu cred că cei pe care îi vedem la televizor și în reviste sunt cu adevărat populari."

"List of the Lost" va fi lansată la sfârșitul lunii septembrie, urmând a fi publicată la editura Penguin Books (UK).

Morrissey a prins microbul scrisului la o vârstă foarte fragedă, la doar 20 de ani fiindu-i publicată biografia lui James Dean: „James Dean nu este mort„. Influențe sale literare variază de la Oscar Wilde la Johann Wolfgang Goethe, declarându-se de asemenea un fan înrăit al muzicii pop și al marelui ecran. David Bowie, Ray Davies și Marc Bolan se numără printre idolii săi muzicali.

Pe 14 octombrie, Morrissey va cânta în premieră în România. Concertul va avea loc la Sala Palatului din București, biletele pentru acest eveniment având prețuri cuprinse între 120 și 260 de lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 14 octombrie 2015

Morrissey

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending