Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Lisa Kudrow ("Friends") și Taylor Swift cântă "Smelly Cat" - VIDEO

În vreme ce fanii serialului ”Friends” încă tânjesc după o reunire, Lisa Kudrow (aka Phoebe Buffay) cântă cu Taylor Swift. Actrița a fost invitată în cadrul celui mai recent concert Swift pentru a interpreta emblematica piesă din ”Friends”, "Smelly Cat". Duetul a fost primit cu aplauze la scenă deschisă.

Publicat

pe

Lisa Kudrow și Taylor Swift cântă ”Smelly Cat”
Lisa Kudrow și Taylor Swift cântă ”Smelly Cat”

Taylor Swift și-a făcut un obicei din a avea câte un invitat special în cadrul fiecărui concert. După Julia Roberts, Selena Gomez, Lena Dunham, Jason Derulo, Cara Delevingne și Alanis Morissette, a venit rândul Lisei Kudrow de a oferi o surpriză fanilor Taylor Swift și, de această dată, fanilor serialului ”Friends” deopotrivă.

Intrând din nou în pielea personajului Phoebe Buffay, Lisa Kudrow a interpretat alături de Taylor Swift îndrăgita piesă "Smelly Cat". Mai jos puteți urmări o înregistrare din cadrul concertului susținut la Staples Center pe 26 august.

Lisa Kudrow și Taylor Swift cântă "Smelly Cat" - VIDEO

Pentru cei care nu au avut încă ocazia să asculte "Smelly Cat" în versiune solo, sau pentru cei care vor să-și reamintească secvențele din film, mai jos aveți un clip cu fragmente din serialul ”Friends”.

Phoebe Buffay - ”Smelly Cat”

Revenind la Taylor Swift, tânăra artistă a primit anul acesta 9 nominalizări la MTV VMA 2015, inclusiv la cea mai râvnită categorie: Video of the Year. În cadrul galei, ce va avea loc pe 30 august, Taylor va lansa noul ei videoclip, filmat pentru piesa „Wildest Dreams”. Noul single este compus în colaborare cu Max Martin și Shellback și vine în completarea unei liste impresionante de hituri scoase pe bandă rulantă: ”Shake It Off”, ”Blank Space” și ”Bad Blood”.

Supremația tinerei Taylor Swift în topurile muzicii pop a început în august 2014, când a fost lansat primul single de pe albumul ”1989”, ”Shake It Off”. A urmat apoi ”Blank Space”, videoclipul acestei piese depășind un miliard de vizualizări pe YouTube, cel mai recent hit fiind ”Bad Blood”. Clipul acestui ultim single lansat pare a fi trailer-ul unui film de acțiune cu un buget generos și o distribuție demnă de covorul roșu al Premiilor Grammy și Oscar. Hayley Williams, Ellie Goulding, Selena Gomez, Lena Dunham, Cindy Crawford și Jessica Alba sunt doar câteva dintre numele sonore care-și fac apariția în videoclipul ”Bad Blood”, fiecare etalându-și talentul în a mânui ”accesorii” folosite și în filme precum ”Greu de ucis” și ”Misiune Imposibilă”. În doar 2 luni, clipul a strâns peste 360 de milioane de vizualizări, piesa ajungând pe prima poziție în Billboard Hot 100.

Trending