Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Cele mai difuzate piese și videoclipuri românești (2011 - 2015) - TOP 10 Media Forest

Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV, a dat publicității topurile celor mai difuzate piese și videoclipuri românești din perioada ianuarie 2011 - iunie 2015. În clasamente se regăsesc melodii și clipuri lansate de Holograf, Vama, Vunk, Elena Gheorghe.

Publicat

pe

Top 10: Cele mai difuzate piese românești
Top 10: Cele mai difuzate piese românești

Conform monitorizarii realizate de Media Forest, piesa “Cât de departe”, interpretată de Holograf, este cea mai difuzată melodie la radiourile românești în ultimii cinci ani. Hitul formației rock a avut parte, în perioada 1 ianuarie 2011 – 30 iunie 2015, de 12.867 de difuzări pe posturile de radio. Holograf este urmată în top de Smiley, Vama și Elena Gheorghe.

TOP 10 piese românești difuzate pe radio:

  1. Holograf – Cât de departe (12867 difuzări)
  2. Smiley – Dream Girl (10229 difuzări)
  3. Smiley – Acasă (10105 difuzări)
  4. Vama – Perfect fără tine (9842 difuzări)
  5. Elena Gheorghe feat. Glance – Ecou (8966 difuzări)
  6. Alb Negru feat. Raflo, Rares – Mi-e sete de tine (8706 difuzări)
  7. Voltaj – Dă vina pe Voltaj (8695 difuzări)
  8. Voltaj – Lumea e a mea (8646 difuzări)
  9. Andra – Inevitabil va fi bine (8263 difuzări)
  10. Vunk feat. Antonia – Pleacă (8210 difuzări)

În vârful clasamentului difuzărilor pe TV se află videoclipul “Tot mai sus”, lansat de Guess Who și DeMoga. În ultimii 5 ani, clipul a fost difuzat de 8831 de ori. Podiumul este completat de Smiley și Vunk & Antonia.

TOP 10 videoclipuri românești difuzate la posturile TV:

  1. Guess Who feat. DeMoga – Tot mai sus (8831 difuzări)
  2. Smiley – Dream Girl (7677 difuzări)
  3. Vunk feat. Antonia – Pleacă (6602 difuzări)
  4. Shift feat. Marius Moga – Sus pe toc (6496 difuzări)
  5. Delia feat. Kaira – Pe aripi de vânt (6265 difuzări)
  6. Smiley – Dead man walking (6227 difuzări)
  7. C.R.B.L. feat Helen – Kboom (6160 difuzări)
  8. Maximilian feat. MEFX – Sophie (6151 difuzări)
  9. Alex Velea – Minim doi (6139 difuzări)
  10. Smiley – Acasă (5971 difuzări)

Media Forest este compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV. Pe baza acestor difuzări se decid, în mod transparent și obiectiv, an de an, câștigătorii trofeelor Media Music Awards.

Ediția din acest an a galei muzicale va avea loc la Sibiu, pe 3 septembrie. La eveniment vor participa Andra, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, 3 Sud Est, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Ruby, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent" se vede diseară, la PRO TV și VOYO

În seara aceasta, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO începe cel de-al 14-lea sezon al unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară. "Românii au talent" redevine locul în care fiecare visător încearcă să devină star, unde spectacolul este dus la un nou nivel incitant.

Publicat

pe

Juriu "Românii au talent" 14
Juriu "Românii au talent" 14 │ FOTO: PRO TV

La "Românii au talent" visurile devin palpabile, iar telespectatorii sunt martori la nașterea unor legende. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult dorite. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor!

Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.

"Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva", va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

La doar 15 ani, un tânăr din Craiova va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat:

"Ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent."

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel:

"În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut", va spune Mihai Bobonete.

În timp ce Andra va menționa că:

"Nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron."

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a sezonului #14fenomen, "Românii au talent", la PRO TV și pe VOYO!

 

Citește în continuare

Muzică nouă

VUNK a lansat piesa "Un scaun lângă noi" - AUDIO

VUNK oferă ascultătorilor o nouă mostră din viitorul album de studio odată cu lansarea "Un scaun lângă noi". Melodia este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Cornel Ilie
Cornel Ilie │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

"Un scaun lângă noi" a fost compusă de Cornel Ilie și Gabriel Maga și este extrasă de pe albumul "De Luni Până Duminică". Versurile melodiei sunt presărate cu ironie, cu toate că mesajul este unul cât se poate de serios. Experiențele trecute și bagajul emoțional pot afecta dureros o relație amoroasă.

Discul "De Luni Până Duminică" va fi disponibil pe toate platformele de streaming începând cu 16 februarie 2024. Materialul va îngloba 26 de piese, 26 de povești pline de viață și farmec. Ele vor fi aduse live în fața publicului în cadrul unui turneu național ce debutează luna aceasta.

De 28 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă" (Hit Gold), "Vreau o țară ca afară", "Așa și" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român - "Jur să spun adevărul". Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

AUDIO: VUNK - Un scaun lângă noi

Citește în continuare

Trending