Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Avishai Cohen Trio revine în România pentru două concerte în cadrul Jazz Night Out

Pe 10 şi 11 octombrie, Jazz Night Out îl are ca invitat special pe Avishai Cohen. Artistul israelian supranumit și ‘’contrabasistul secolului’’ va prezenta pe scena Sălii Radio din Bucureşti cel mai recent album al trio-ului său, ‘’From Darkness’’.

Publicat

pe

Concert Avishai Cohen la Sala Radio din Bucuresti pe 6 noiembrie 2014 │ FOTO: Andrei Zidăroiu / InfoMusic.ro

Noul album Avishai Cohen este cel mai ritmat de până acum, nelipsind influenţele africane, latino şi arabe. Compoziţiile de pe acest material reflectă perspectiva artistului asupra existenţei:

"Lumina nu poate pătrunde fără întuneric. Oamenii vin pe lume prin întuneric, titlul albumului arătând totuşi ca acesta are şi o latură pozitivă. Muzica ne reaminteşte de importanţa dragostei şi a sentimentelor în viaţa noastră", spune muzicianul.

De altfel, una dintre cele mai frumoase piese ale discului , “Almah Sleeping” este inspirată de contemplarea somnului fiicei sale şi de fericirea de a fi părinte. Emoţionat de tot ce este autentic, de sunetul şi dinamica oraşelor, de pulsul vieţii însăşi, Avishai Cohen preţuieşte libertatea sa muzicală mai mult decât orice.

De-a lungul prodigioasei sale cariere a cântat alături de Bobby McFerrin, Alicia Keys, Herbie Hancock şi Chick Corea, cu care a înfiinţat sextetul Origin, înregistrând şi concertând în această formulă timp de şase ani.

Compozitor, instrumentist de geniu, vocalist, dar şi manager al propriei sale case de discuri, Razdaz Records, Avishai Cohen este în acest moment unul dintre cei mai carismatici artişti pe care îi putem vedea în concert, show-urile sale fiind sold out pe întreg mapamondul.

În concertele din Bucureşti, Avishai Cohen va fi acompaniat de doi intrumentisti în plină ascensiune, Daniel Dor la tobe şi Nitai Hershkovits la pian, muzicienii alături de care a înregistrat albumul “From Darkness”.

Concertele vor avea loc pe 10 şi 11 octombrie 2015, ora 20’00 la Sala Radio. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Evenimentele sunt susţinute de Ambasada Israelului în România şi fac parte din seria de concerte Jazz Night Out, prezentate de Twin Arts.

Prețuri bilete Avishai Cohen Trio la Jazz Night Out, 2015:

  • Categoria I – 155 de lei
  • Categoria II – 135 de lei
  • Categoria III – 95 de lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiș concert Avishai Cohen Trio la Sala Radio 2015
Concerte sâmbătă, 10 octombrie 2015

Avishai Cohen Trio

Loc
Sala Radio
Comentează

Trending