Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Roger Waters a cântat o piesă nouă la Newport Folk Festival 2015 - VIDEO

Roger Waters a prezentat publicului prezent la Newport Folk Festival 2015 o compoziție nouă, intitulată "Crystal Clear". Momentul a fost filmat de către unul dintre fani, înregistrarea video fiind disponibilă în articol.

Publicat

pe

Roger Waters The Wall la Bucuresti pe 28 august 2013 │ FOTO: Mihai Anghel / InfoMusic

La scurtă vreme de la reîntoarcerea lui David Gilmour în circuitul muzical cu piesa "Rattle That Lock", Roger Waters a hotărât să prezinte și el publicului o compoziție nouă. Noul single al fostului membru Pink Floyd se numește "Crystal Clear" și a fost cântată pentru prima oară live în concert în cadrul Newport Folk Festival 2015.

Momentul interpretării acestei piese marchează o premieră în cariera muzicianului, Roger Waters cântând pentru prima oară la pian în public. Detalii privind compoziția piesei nu au fost dezvăluite în cadrul concertului, însă a fost amintit faptul că Waters lucrează la un nou album, de aici putând trage concluzia că melodia se va regăsi pe acest viitor material.

Roger Waters - "Crystal Clear" - LIVE@Newport Folk Festival 2015

În urmă cu 2 ani, Roger Waters a încheiat celebrul turneu The Wall, care a ajuns și la București în vara anului 2013 – Citește recenzia. Turneul mondial s-a desfășurat pe parcursul a 3 ani și a inclus 219 spectacole. Producția inedită a fost pusă în scenă de o echipă numeroasă, formată din 180 de persoane. Marele zid a uimit, șocat și impresionat publicul din întreaga lume – Poze concert Roger Waters. Experiența a fost pe cât de interesantă, pe atât de epuizantă pentru Waters, acesta fiind de părere că nu va mai face față unui alt turneu de o asemenea amploare.

”În primul rând nu voi putea realiza o producție care să egaleze„The Wall”.  Apoi trebuie să accept că nu sunt nemuritor. Trebuie să accepți lucrurile astea când te gândești să începi un turneu. Cel mai greu lucru din lume este să te gândești că vei face ceva, iar atunci când chiar faci lucrul respectiv este pur și simplu o recompensă pentru tine” - Roger Waters.

Comentează

Trending