Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Pink Martini concertează în octombrie la Cluj-Napoca

Pink Martini va concerta pe 5 octombrie 2015 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Spectacolul va avea loc la o zi după concertul anunțat la Sala Palatului din București.

Publicat

pe

China Forbes, solista Pink Martini
China Forbes, solista Pink Martini

Despre Pink Martini știm deja că este o trupă care îndrăgește România, fiecare concert susținut la noi în țară fiind un deliciu pentru public. Cu un spectacol deja programat la București pe 4 octombrie, Pink Martini va cânta anul acesta și pentru publicul din Cluj-Napoca pe 5 octombrie, la Sala Polivalentă.

În cadrul concertului, Pink Martini va interpreta atât piese devenite deja clasice, dar și melodii extrase de pe cel mai recent album, “Dream a little dream”. Din setlist nu va lipsi nici “Până când nu te iubeam”, piesa preluată de către grupul american de la legenda noastră autohtonă, Maria Tănase.

Acordurile de jazz, pop, muzica clasică și latino vor încânta auzurile spectactorilor, iar cei 15 muzicieni de top, printre care se numără și Sofia, Melania, Armanda și August Von Trapp, descendenții lui Captain și ai Mariei von Trapp (din versiunea originală The Sound of Music ce datează din 1965) vor pune în scenă un show memorabil.

La concertul de la Sala Polivalenta clujeană publicul o va putea vedea pe China Forbes în postura de solistă, după ce, în 2011, artista declarase că își dorește o pauză de la activitatea muzicală.

Pink Martini - "Hey Eugene" (Watch Your Back)

Un grup muzical cu o istorie impresionantă, Pink Martini a luat ființă în 1994 în Oregon, la inițiativa pianistului Thomas Lauderdale care, la scurt timp, a cooptat-o pe China Forbes. Pink Martini nu se sfiește să experimenteze noi “rețete” compoziționale, dând naștere de fiecare dată unui regal muzical care ajunge la sufletul ascultătorului.

Concertul Pink Martini de la Cluj-Napoca este organizat de Phoenix Entertainment.

Prețuri bilete la concertul Pink Martini din Cluj-Napoca:

Biletele sunt disponibile la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc.

  • Categoria VIP – 250 de lei
  • Categoria Premium – 210 lei
  • Categoria I – 190 de lei
  • Categoria a II-a – 170 de lei
  • Categoria a III-a – 140 de lei
  • Categoria a IV-a – 95 de lei

Trending