Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Maximilian - "Blonde, Brunete" (Tot Felu' de Fete) - AUDIO

Maximilian a lansat o nouă piesă, intitulată sugestiv "Blonde, Brunete" (Tot Felu' de Fete). Melodia este ”cea mai sinceră piesă de dragoste” a sa.

Publicat

pe

Maximilian
Maximilian

„Blonde, Brunete” (Tot Felu' de Fete) este o piesă destinată mediului online, realizată pe un instrumental semnat de Motzu, producător care nu se află la prima colaborare cu Maximilian. Atât de mixaj, cât și de masterizare s-a ocupat Grasu XXL, la Okapi Sound Studio.

„Melodia am scris-o acum doi ani, pe o schiță de beat de la Motzu, beat care a prins formă finală vara asta, tot datorită unui moment de inspirație… „moțească”. Dincolo de asta, este cea mai sinceră piesă de dragoste a mea (râde). Totodată, piesa va fi disponibilă timp de trei zile la download gratuit pe site-ul meu. Descărcați-o acum, cât timp e gratis și fierbinte! Hmm, ar trebui să fac o melodie cu titlul ăsta: „Gratis & Fierbinte” (râde). Sper să vă placă, v-am pupat!”, spune Maximilian despre „Blonde, Brunete (Tot Felu’ De Fete)”.

Maximilian - "Blonde, Brunete" (Tot Felu' de Fete)

Timp de trei zile, până duminică seară, cea mai nouă piesă Maximilian poate fi descărcată gratuit de pe www.maximilian.ro. „Blonde, Brunete" va fi disponibilă, în schimb, și în iTunes și Google Play Music, precum și pe toate site-urile de streaming, printre care: Deezer, Zonga, Apple Music sau TIDAL.

Trending