Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Linkin Park a început să lucreze la un nou album

Mike Shinoda a dezvăluit în cadrul unui interviu că ideile pentru un nou album Linkin Park au început să fie puse cap la cap. Momentan discul se află într-un stadiu incipient, însă se lucrează la noi compoziții constant.

Publicat

pe

Chester Bennington și Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti
Chester Bennington și Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

”Am început să punem ideile împreună. Eu compun mereu, așa încât, pentru mine, procesul e mereu în funcțiune, dar nu știm niciodată ce va ieși. Chester și cu mine chiar glumeam zilele trecute, gândindu-ne că am făcut deja greșeala de a spune oamenilor cum va suna următorul album. Pentru ”Minutes to Midnight”, de exemplu, am compus câteva piese cu adevărat heavy. El a dat apoi interviuri, zicând <<Albumul ăsta va f cel mai heavy de până acum>>. La final, însă, doar două dintre piesele acelea au intrat pe album. Iar reacția fanilor a fost <<Stai puțin, ce e asta? Ne-ai spus că albumull ăsta va suna heavy>>”, a declarat Mike Shinoda pentru Absolute Punk.

Albumul precedent,„The Hunting Party”, a fost lansat în iunie 2014. Cu un sound care îmbină cei 18 ani de istorie a trupei, mai zgomotos și mult mai puternic, discul a ajuns NumberOne pe iTunes în 67 de țări. Pe disc au fost invitați: Tom Morello și Daron Malakian din System of a Down și Page Hamilton din trupa Helmet. Discul a fost primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, trupa renunțând de această dată la colaborarea cu Rick Rubin.

Linkin Park a concertat în România pe 6 iunie 2012, la Romexpo, în fața a aproximativ 13.000 de spectatori. Evenimentul a fost organizat de Events, în deschidere cântând trupelePhenomenon, Coma și Zdob și Zdub. Citește recenzia concertului Linkin Park.

Trending