Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Gheorghe Zamfir a primit o stea pe Aleea Celebrităților din Maastricht

Gheorghe Zamfir a primit o stea pe Aleea Celebrităților din Maastricht, numele său aflându-se printre marile personalități ale lumii.

Publicat

pe

GHEORGHE ZAMFIR la Ateneul Român │ FOTO: MARIN RAICA / JURNALUL NATIONAL

Gheorghe Zamfir are acum propria stea pe Aleea Celebrităților din Maastricht și a ținut să își anunțe fanii de acest fapt, pe pagina sa oficială de facebook. Momentan artistul se află în Olanda, însoțit de o delegație de 55 de români și va susține o serie de șapte concerte alături de André Rieu.

„Bună dragilor! Eu am primit în dar o stea! O stea pe ALEEA CELEBRITĂȚILOR, în Maastricht!
Vreau să o ofer tuturor romanilor în semn de mare dragoste pentru voi!” a anunțat Gheorghe Zamfir.

Steaua lui Gheorghe Zamfir de pe Aleea Celebrităților din Maastricht

Steaua lui Gheorghe Zamfir de pe Aleea Celebrităților din Maastricht

Românii au avut ocazia de a-l revedea recent pe Gheorghe Zamfir în cadrul concertelor lui André Rieu, susținute în Piața Constituției în luna iunie. Atunci artistul a cântat o parte dintre cele mai celebre piese românești alături de violonistul olandez și de Johann Strauss Orchestra, emoționând întregul public.

Maestrul Gheorghe Zamfir, este autor a peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental şi simfonic, a vândut peste 120 de milioane de discuri în toată lumea, are peste 160 de albume înregistrate, şi peste 100 de discuri de aur şi de platină, alături denenumărate distincţii şi onoruri la nivel mondial.

Comentează

Trending