Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Cum a ajuns Lionel Richie numărul 1 după 23 de ani

Lionel Richie a revenit în atenția publicului în 2015 la festivalul de la Glastonbury, unde a avut ocazia să arate tuturor buna-dispoziție pe care o poate transmite prin muzica sa. Albumul său The Definitive Collection a fost propulsat pe locul întâi în topurile britanice la scurt timp după festival.

Publicat

pe

Lionel Richie
Lionel Richie │ FOTO: diymag.com

Lionel Richie s-a bucurat de o comunicare extraordinară și de un surprinzător schimb de energie cu publicul de la festivalul Glastonbury în 2015.  Richie a intrat în istoria festivalului cu unul dintre cele mai bune show-uri și în același timp a fost propulsat pe locul întâi al topului albumelor din Marea Britanie cu materialul său The Definitive Collection.

Deși cel mai recent album al său a fost lansat acum 12 ani, tocmai în 2003, se pare că demonstrația de bună-dispoziție și entuziasm din cadrul festivalului a fost suficientă ca să îi dea un impuls de 103 locuri pentru a ajunge în vârful topului britanic.

Cea mai mare emoție la aflarea știrii a fost, cu siguranță, a lui Lionel Richie care nu a mai avut un Nr. 1 de 23 de ani, de la discul său compilație Back to Front din 1992. Iată ce a declarat muzicianul:

Am fost copleșit să cânt la Glastonbury în fața acelor oameni, iar faptul că fanii mi-au adus albumul pe locul 1 este incredibil.

Urmăriți înregistrarea reprezentației lui Lionel de la Glastonbury a celei mai cunoscute piese ale sale - "Dancing on the Ceiling".

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3lMxN07lCRQ]

Trending