Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Cover artist: Walk off the Earth

Din marea de cover artists de pe youtube, Walk off the Earth ies in evidență prin creativitate și joacă, iar coverurile lor ating milioane de vizualizări. Haideți să aflăm mai multe despre ei.

Publicat

pe

Walk off the Earth este un grup alcătuit din cinci tineri talentați din Canada: Marshall, Saraha, Gianni, Taylor și Joel, care au început să facă videoclipuri cu coveruri interpretate cu o doză de umor, dinamism și bineînțeles, cu mult talent.

Grupul face coveruri de aproximativ cinci ani, dar au devenit faimoși acum trei ani, odată cu lansarea pe youtube a coverului piesei Gotye - Somebody that I Used to Know, pe care au cântat-o la o chitară cu cinci perechi de mâini. Dacă nu ați avut încă privilegiul să vedeți și să ascultați acest cover, îl aveți aici.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=P9mybTArlsk]

Cei cinci prieteni au o imaginație bogată și o creativitate muzicală pe măsură, pe care o manifestă cu succes în coveruri care strâng milioane de vizualizări. Preferatele noastre sunt Lorde - Royals, Bruno Mars - Grenade și Rihanna - Man Down:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QgD5p1XiVT0] [youtube https://www.youtube.com/watch?v=ksecJLVw8yc] [youtube https://www.youtube.com/watch?v=ChNW7Ey7KkM]

Le puteți asculta și celelalte coveruri pe canalul Walk off the Earth, unde veți găsi și piese creații proprii. Dacă v-ați îndrăgostit de ei, le puteți cumpăra albumul sau puteți merge după ei la unul dintre concertele din turneul european.

Mai multe detalii, pe site-ul oficial al trupei. Enjoy!

 

 

Trending