Urmărește-ne în Social Media

Diverse

1000 de rockeri cântă "Learn to Fly" pentru a-i aduce pe Foo Fighters în orașul lor

Poate cel mai frumos și emoționant mod de a chema o trupă să cânte într-un oraș este ceea ce au făcut 1000 de fani Foo Fighters din Italia, strângându-se în aer liber și cântând împreună "Learn to Fly".

Publicat

pe

│ FOTO: indscene.net

Cei 1000 de rockeri s-au strâns în orașul Cesena din Italia, venind din toate colțurile țării pentru a servi această inițiativă unică de a-i aduce pe Foo Fighters să cânte pentru ei.

Totul a pornit de la iubirea imensă purtată de un tânăr muzician pentru membrii trupei Foo Fighters și muzica lor. Astfel, el a venit cu ideea acestui proiect uriaș și a lucrat cu o voință imensă până l-a îndeplinit.

Cei care s-au strâns să cânte sunt instrumentiști de toate felurile, vocaliști sau pur și simplu fani entuziaști. haideți să vedem împreună ce a ieșit:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JozAmXo2bDE]

Spectaculos, nu-i așa? Iată ce spune tânărul din spatele conceptului la finalul reprezentației de grup:

"Lucrez de un an pentru a face să se întâmple acest eveniment. 1000 de rockeri au venit din toată țara doar pentru un cântec. Strigarea noastră este către Foo Fighters, să vină și să cânte pentru noi în Cesena."

După acest superb cadou, cu siguranță cei de la Foo Fighters vor ajunge să le satisfacă dorința de a cânta în orașul lor.

Trending