Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Pablo Alboran a lansat noua versiune a piesei ''Recuerdame'' - AUDIO

Pablo Alboran a lansat de curând o nouă versiune a celebrei piese ''Recuerdame'' de pe albumul ''Terral''. Artistul spaniol a susținut pe 27 mai un concert în România în cadrul căruia a interpretat și alte piese de pe același album de succes.

Publicat

pe

Pablo Alboran, artistul de origine spaniolă, a lansat noua versiune a piesei ''Recuerdame'', reorchestrată cu ajutorul producătorului Eric Rosse. Cântecul este unul dintre cele mai de succes compoziții de pe albumul Terral, care a fost timp de 12 săptămâni pe locul 1 în topul vânzărilor din Spania și cu ajutorul căruia Pablo a câștigat 5 discuri de platină în țara sa și câte un disc de aur în Argentina, Chile și Portugalia.

Artistul a concertat de curând în România, pe 27 mai la Sala Palatului unde a interpretat piesa ''Recuerdame'', alături de alte melodii celebre. Pentru mai multe detalii legate de show-ul susținut de Pablo Alboran la București vă invităm să citiți recenzia concertului.

Cântăreț și compozitor, Pablo Alboran a scris primele sale piese la doar 12 ani și a câștigat din 2011, de la lansarea primului său album, 40 de premii internaționale, 3 nominalizări la Premiile Latin Grammy și milioane de fani în întreaga lume. Tânărul artist, în vârstă de doar 25 de ani, și-a clădit succesul pornind de la popularitatea câștigata pe rețelele de socializare și pe YouTube. Astfel, înainte de semnarea contractului cu EMI Music, Pablo Alboran avea deja parte de susținerea bazei de fani cumulate pe internet, fiind remarcat de asemenea și de artiști mari precum Ricky Martin sau Kelly Rowland de la Destiny’s Child.

Trending