Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mesajul trupei CITIZENS! pentru fanii din România: "Vrem ca toată lumea să se sărute!"

Formația britanică CITIZENS! a transmis un mesaj fanilor români înaintea concertului programat pe 29 mai, în Colectiv. Grupul îi încurajează pe cei care vor participa la show să fie dezinhibați și exuberanți.

Publicat

pe

Citizens!
Citizens! │ FOTO: Tom Oxley

Momentul reîntâlnirii cu CITIZENS! se apropie. Trupa londoneză este nerăbdătoare să prezinte pe 29 mai, în Colectiv, declarația ei de dragoste pentru Europa, într-o petrecere electro-pop nebunească.

CITIZENS! îndeamnă publicul să lase inhibițiile deoparte pentru concertul de la București, show pe care membrii trupei și-l doresc exuberant.

”Vrem cea mai mare petrecere pe care lumea a văzut-o, vrem lacrimi de bucurie, transpirație și săruturi. Vrem ca toată lumea să se sărute!” - CITIZENS!

Cel mai nou material discografic al trupei, ”European Soul”, a fost lansat luna trecută iar primele piese dezvăluite de pe acest album, ”Lighten Up” și ”Waiting for Your Lover”, sunt adevărate imnuri închinate muzicii pop. Versurile pieselor sunt despre dragoste, dorință și speranță, iar ritmul lor te face să vrei să dansezi și să te transpui în stări euforice. Ambele piese sunt compoziții reprezentative pentru noul disc.

Citizens! - "Waiting for Your Lover"

Vorbind despre conceptul noului album, solistul trupei, Tom Burke, detaliază:

”Albumul este o declarație de dragoste pentru Europa...Noi visăm la un spirit unificat și plin de speranță care nu se teme de cei de pe margine. Titlul este mai mult ideologic decât politic și sugerează ideea de unitate, de incluziune; dezvăluindu-și latura emoțională, oamenii se apropie unii de ceilalți. Cele mai bune petreceri sunt cele la care toată lumea este invitată.”

Citizens! va concerta la Bucureşti vineri, 29 mai 2015, în clubul Colectiv (Str. Tăbăcarilor nr. 7, Sector 4, fosta fabrică Pionierul). Biletele la concert au prețul de 55 lei. În seara evenimentului, la intrarea în club, biletele vor costa 65 lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 29 mai 2015

Citizens!

Loc
Colectiv

Trending