Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, lansează prima piesă la "Românii au talent"

Câștigătorul celui de-al patrulea sezon ”Vocea României”, Tiberiu Albu, va cânta pentru prima oară alături de colegii din trupa Fameless la ”Românii au talent”. Formația va interpreta în cadrul emisiunii o compoziție proprie, intitulată "Right now". În articol puteți citi mesajul transmis de Tibi fanilor săi.

Publicat

pe

Tiberiu Albu alături de colegii din trupa Fameless
Tiberiu Albu alături de colegii din trupa Fameless

După 5 luni de la câștigarea concursului "Vocea României", Tiberiu Albu revine pe scenă însoțit de noii săi colegi de trupă: Andrei, Șerban și Monyo. Numele sugestiv al formației este Fameless, sub această titulatură urmând să fie prezentate compoziții proprii. Tibi a exclus varianta de a cânta coveruri, tocmai din acest motiv fiind necesară o perioadă de timp mai îndelungată pentru pregătirea primei apariții a trupei.

Momentan, Fameless are 3 piese gata, prima dintre ele urmând a fi interpretată în premieră la "Românii au talent", pe 29 mai. Melodia se numește "Right now" și a fost selectată pentru debutul formației datorită ritmului ei energic.

Mai multe detalii despre trupă și următoarele cântări Fameless puteți afla chiar din mesajul transmis de Tibi fanilor săi:

”Dragi prieteni,

A venit momentul mult așteptat. În sfârșit pot să vi-i prezint pe noii mei colegi: Andrei, Șerban și Monyo. Împreună suntem FAMELESS, iar vineri vom avea prima noastră apariție publică la "Românii au talent". Vom cânta una dintre piesele la care am lucrat în ultimele luni (compoziție proprie). Pentru cei din București mai am o veste bună: pe 26 iunie vă aștept la primul concert Fameless în Hard Rock Cafe (detalii despre bilete veți găsi mâine pe pagina mea de Facebook). Cât de curând voi reveni cu detalii despre evenimentele din restul țării.

Atât deocamdată. Abia aștept reacțiile voastre la prima noastră piesă :)

Vă pup și vă mulțumesc pentru că mă susțineți în continuare!

Tibi”

Așadar, Tiberiu Albu și colegii din Fameless vor putea fi urmăriți vineri, 29 mai, la "Românii au talent", primul concert al formației urmând să aibă loc la Hard Rock Cafe, pe 26 iunie 2015.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiş FAMELESS concert la Hard Rock Cafe 26 iunie 2015
Concerte vineri, 26 iunie 2015

FAMELESS

Loc
Hard Rock Cafe
Comentează

Emisiuni radio-tv

Duete în oglindă la Vocea României, la o distanță de nouă ani - VIDEO

Vocea României este mai mult decât descoperirea unor voci talentate sau un spațiu în care ne afundăm pentru divertisment. Finala celui de-al 11-lea sezon a demonstrat că emisiunea este o adevărată arhivă muzicală în care trecutul poate fi adus în prezent și potențat la cele mai înalte niveluri.

Publicat

pe

Duete Irina & Tiberiu - Alexandra & Adrian la Vocea României
Duete Irina & Tiberiu - Alexandra & Adrian la Vocea României │ FOTO: captură YouTube / The Voice of Romania

Einstein a afirmat că timpul este relativ. Nu avem genialitatea sau pregătirea pentru a confirma sau infirma teoria sa, însă putem să fim convinși că emoția nu este deloc relativă. Acest lucru a fost demonstrat în finala Vocea României 2023.

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea celui de-al 11-lea sezon al concursului, a susținut un duet cu Adrian Nour, fost concurent al show-ului. Momentul celor doi a făcut parte din prezentarea Alexandrei pentru marea finală. Concurenta a pregătit trei interpretări: solo, cu antrenorul său și cu un invitat special.

Mentorul Alexandrei a fost Tudor Chirilă care a gândit cu atenție fiecare moment al tinerei, de la confruntări până în finală. Duetul cu Adrian Nour a fost construit pe fundalul cunoscutei piese "The Phantom of the Opera". Alexandra și Adrian au creat un moment pe de o parte emoționant, pe de altă parte intens, ce a ținut cu sufletul la gură ascultătorii.

Aceeași poveste se întâmpla în 2014, când tot Tudor Chirilă ajungea în finala de la Vocea României cu Tiberiu Albu. Tot "The Phantom of the Opera" a fost compoziția muzicală aleasă pentru un duet. Atunci, Tibi a cântat alături de soprana Irina Baianț care, anul acesta, a fost ajutorul lui Chirilă în pregătirea concurenților. Ah, și tot Tudor Chirilă a fost antrenorul care câștiga atunci Vocea României.

De asemenea, "The Phantom of the Opera" are o semnificație specială și pentru cei doi invitați - Irina Baianț și Adrian Nour. Ei sunt interpreții personajelor principale - Christine și Phantom - din spectacolul "Fantoma de la Operă" de Andrew Lloyd Webber, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, de la Opera București.

VIDEO: Alexandra Căpitănescu & Adrian Nour la Vocea României 2023

VIDEO: Tiberiu Albu & Irina Baianț la Vocea României 2014

Citește în continuare

Trending