Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

VIDEO: "Déjà vu" (Album Megamix by Giorgio Moroder), în pași de dans

Giorgio Moroder, veteranul muzicii disco și electro dance, își prezintă noul album, "Déjà vu", prin intermediul unui clip de aproape 5 minute. Fragmente ale pieselor incluse pe acest disc sunt puse în valoare prin mișcări de dans executate cu profesionalism, videoclipul oferind fanilor oportunitatea de a asculta scurte pasaje din piese noi, nelansate încă.

Publicat

pe

Giorgio Moroder - Déjà vu (Album Megamix)
Giorgio Moroder - Déjà vu (Album Megamix)

Veteranul muzicii dance, Giorgio Moroder, s-a reîntors în topurile muzicale prin colaborarea cu Daft Punk pentru albumul ”Random Access Memories”, iar acum este pregătit să lanseze primul său material cu compoziții originale după o pauză de aproape 30 de ani.

Noul album al producătorului, compozitorului și DJ-ului italian în vârstă de 74 de ani se numește sugestiv ”Deja Vu” și va fi lansat pe 16 iunie 2015. Discul include colaborări cu nume sonore din industria muzicii pop: Britney Spears, Sia, Charli XCX, Kylie Minogue și Mikky Ekko.

„Muzica dance și disco nu ține cont de regiunea de pe glob în care locuiești. Nu ține cont de ce prieteni ai. Nu ține cont de câți bani faci. Nu ține cont dacă ai 74 de ani sau 24 de ani…pentru că 74 e noul 24″, declara Giorgio Moroder într-un interviu acordat Creators Project.

Giorgio Moroder

Giorgio Moroder

Primul single extras de pe acest album a fost ”Right Here, Right Now”, o piesă înregistrată împreună cu Kylie Minogue. Promovarea discului a continut cu o nouă colaborare, de această dată cu autoarea hitului ”Chandelier”, Sia. Piesa ”Déjà vu” a fost prezentată publicului prin intermediul unui videoclip ingenios, regizat de Alexandra Dahlström.

În noul clip lansat de Giorgio Moroder, albumul producătorului este prezentat publicului prin intermediul unei coregrafii semnate de Caitlin Kinney, Ade Obayomi și Megan Kinney. Fanii pot asculta fragmente ale noilor piese ”Diamonds (feat. Charli XCX)”, ”Wildstar (feat. Foxes)” sau ”Tom’s Diner (feat. Britney Spears)”.

Tracklist „Deja Vu” – Giorgio Moroder:

  1. 4 U with Love
  2. Déjà Vu (feat. Sia)
  3. Diamonds (feat. Charli XCX)
  4. Don’t Let Go (feat. Mikky Ekko)
  5. Right Here, Right Now (feat. Kylie Minogue)
  6. Tempted (feat. Matthew Koma)
  7. 74 Is the New 24
  8. Tom’s Diner (feat. Britney Spears)
  9. Wildstar (feat. Foxes)
  10. Back and Forth (feat. Kelis)
  11. I Do This for You (feat. Marlene)
  12. La Disco

Giorgio Moroder - "Déjà vu" (Album Megamix)

Giorgio Moroder este unul dintre pionierii curentului synth disco. Producătorul italian are în palmares 4 premii Grammy și 3 premii Oscar, fiind recunoscut pentru hituri masive precum „Take My Breath Away” (Berlin), „Flashdance…What a Feeling” (Irene Cara) sau „Here She Comes” (Bonnie Tyler).

Trending