Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

PACT (by Leo Iorga & Adi Ordean de la Compact) - "“Iartă-mă, te rog”" - AUDIO

PACT, proiectul muzical inițiat de Leo Iorga și Adi Ordean de la Compact, a lansat o baladă emoționantă, intitulată ”Iartă-mă, te rog”.

Publicat

pe

PACT by Leo Iorga & Adi Ordean
PACT by Leo Iorga & Adi Ordean

Cu vocea sa caldă cu care a încântat publicul de-a lungul anilor, Leo Iorga împărtășește fanilor săi un cântec de dragoste încărcat de emoție. O apariție surpriză pe noul single este cea a fiicei lui Adi Ordean, Denise, care dovedește încă o data că așchia nu sare departe de trunchi, iar talentul muzical se transmite din generație în generație în familia Ordean.

Membri marcanți ai trupei Compact, Leo și Adi au oferit, de-a lungul timpului, numeroase piese care au marcat istoria muzicii rock din țara noastră. "Iartă-mă, te rog" este primul single apărut după lansarea albumului ”Numarul Unu” și reprezintă o primă surpriză dintr-o întreagă suită pregătită cu atenție de către trupa PACT.

PACT by Leo Iorga & Adi Ordean - "Iartă-mă, te rog" - AUDIO

PACT este noul proiect muzical format de Leo Iorga şi Adi Ordean. Formația are în componenţă nume mari din istoria pop-rock-ului românesc: Leo Iorga – vocal, Adrian Ordean – chitară, Marian Mihăilescu – chitară bass, Cătălin Dalvarea – tobe şi Alex Ardelean – chitară.

Comentează

Trending