Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Of Monsters and Men - "I Of The Storm" - LYRIC VIDEO

"I Of The Storm" este noul single al trupei Of Monsters and Men. Melodia este promovată printr-un lyric video ce îl are ca personaj principal pe actorul Atli Freyr Demantur.

Publicat

pe

Of Monsters and Men
Of Monsters and Men │ FOTO: Meredith Truax

După o pauză de 4 ani de la apariția albumului de debut ”My Head Is an Animal, formația islandeză Of Monsters and Men se întoarce anul acesta cu cel de-al doilea material de studio. Noul disc al trupei se numește “Beneath the Skin” și va fi lansat pe 9 iunie 2015 prin intermediul SKRIMSL, Republic și Universal Music.

După „Crystals„., primul single dezvăluit de pe noul album, Of Monsters and Men continuă promovarea discului cu "I Of The Storm". Single-ul poate fi descărcat de către toți cei care precomandă discul, disponibil în format digital, Standard CD, Deluxe CD și vinyl.

"I Of The Storm" vine însoțit de un lyric video regizat de Tjarnargatan. Filmat alb-negru, ca și videoclipul precedent, noul vizual este însuflețit de interpretarea actorului Atli Freyr Demantur.

Of Monsters and Men - "I Of The Storm" - LYRIC VIDEO

Albumul “Beneath the Skin” conține 11 piese în format standard și 14 în versiunea deluxe. Pentru acest material, formația a lucrat cu producătorul Rich Costey.

Tracklist “Beneath the Skin” – Of Monsters and Men:

  1. Crystals
  2. Human
  3. Hunger
  4. Wolves Without Teeth
  5. Empire
  6. Slow Life
  7. Organs
  8. Black Water
  9. Thousand Eyes
  10. I of the Storm
  11. We Sink

Deluxe Edition

  1. Backyard
  2. Winter Sound
  3. Black Water (Chris Taylor Of Grizzly Bear Remix)
Of Monsters and Men - ”Beneath The Skin” (copertă album)

Of Monsters and Men - ”Beneath The Skin” (copertă album)

Noi piese de pe discul “Beneath the Skin” vor putea fi ascultate live în concertele pe care trupa le va susține în perioada următoare. Of Monsters and Men va începe în curând un turneu de promovare, primul concert fiind programat pe 4 mai în Toronto, Canada. Formația are programate show-uri și în Europa, la festivaluri din Franța, Germania, Croația, Olanda, Belgia, Polonia, Finlanda, Italia și Spania.

Trending