Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Gojira și Planet H deschid concertul Skrillex din Mamaia

Cei mai de seamă reprezentanți ai dubstep-ului românesc, Gojira & Planet H, vor deschide primul concert Skrillex din România. Show-ul va avea loc pe 1 mai, în complexul Enigma Beach din Mamaia.

Publicat

pe

Gojira & Planet H
Gojira & Planet H

Cu o activitate de mai bine de 10 ani, Gojira este unul dintre cei mai experimentați și inovativi DJ, remarcându-se prin combinațiile de bass, techno, breakbeat și dubstep cu care a cucerit rapid scena electro de la noi. Planet H și-a început cariera ca membru fondator al grupului rock Godmode, iar datorită deschiderii sale către o paletă diversă de genuri muzicale, a reușit să le îmbine în mod inedit și să creeze mixuri formidabile. Împreună, Gojira & Planet H formează un duo imbatabil, care va face senzație inaintea urcării pe scena lui Skrillex.

Cei doi DJ au promis un set special care va cuprinde atât piese proprii, culese din laboratorul lor muzical, dar și remixuri ale unor piese bine cunoscute, aparținând unora dintre cei mai tari muzicieni din România. Astfel, fanii prezenți la concert se vor putea dezlănțui pe ritmurile unor piese ca ”Marea Băietzeală” (ft. Kazi Ploae), ”Dă-i mai tare” (feat.Doc), ”Fugi” (feat. Deliric), ”Fac ce-mi place” (feat. Doc & Deliric), ”Robot armasar attack”, "Regele Verii (feat. Robin Proca), ”Bang Bang” (feat. Alan si Kepa), dar și pe remixurile unor piese ca ”Varză” (Vita de Vie) sau ”Turbofin” (Grasu XXL).

În plus, Gojira & Planet H au pregătit și o surpriză, urmând să mixeze în premieră o nouă piesă realizată împreună cu Freakadadisk, cunoscutul DJ din trio-ul hip-hop Paraziții.

Sonny Moore – aka Skrillex – vine în premieră națională în România, pe 1 mai 2015, pe plaja Complexului Enigma Beach din Mamaia, în cortul The Mission.

Cunoscut pentru cele șase premii Grammy, producții pentru artiști precum Lady Gaga, La Roux și Bruno Mars, headliner-ul a peste 300 de show-uri anuale, DJ, cântăreț și compozitor, Skrillex are peste 10 milioane de single-uri vândute în întreaga lume, reinventând dubstep-ul și modelându-l într-un stil personal, incluzând în acest amalgam de la dub, drum-and-bass și speed garage până la techno.

Prețuri bilete concert Skrillex în Mamaia:

  • în avans – 60 de lei
  • la intrare – 70 de lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiş concert Skrillex la Mamaia 1 mai 2015
Concerte vineri, 1 mai 2015

Skrillex

Loc
Mamaia
Comentează

Trending