Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Christina Aguilera a lansat o piesă nouă, "Shotgun" - AUDIO

Christina Aguilera a dezvăluit o piesă nouă, intitulată "Shotgun". Melodia a fost înregistrată special pentru serialul ”Nashville”, difuzat de ABC, în care artista joacă rolul lui Jade St. John.

Publicat

pe

Christina Aguilera
Christina Aguilera │ FOTO: Trae Patton/NBC

Christina Aguilera a înregistrat două piese pentru cel de-al treilea sezon al serialului ”Nashville”. Cele două melodii sunt interpretate de artista americană în film, Aguilera jucând rolul unei cântărețe de muzică country.

Noul single "Shotgun"  va avea premiera pe TV în cadrul episodului “The Storm Has Just Begun”, până atunci piesa putând fi ascultată online.  Cealaltă melodie înregistrată pentru serial, „The Real Thing”, a fost difuzată în cadrul episodului “Nobody Knows But Me”, fiind disponibilă și pe iTunes.

Christina Aguilera - "Shotgun" - AUDIO

Christina Aguilera are planuri mari pentru 2015. După o perioadă de pauză, determinată de nașterea celui de-al doilea copil, artista a început să lucreze la un nou album, pe care vrea să îl lanseze în 2015.

Pentru noul disc, Aguilera l-a cooptat pe Pharrell Williams, coleg în juriul concursului de talente The Voice USA, difuzat de NBC.

„În perioada sarcinii m-am întâlnit cu el (Pharrell Williams) și am discutat despre direcția noului album și despre muzică în general. El are o piesă care mie îmi place în mod special”, a declarat Christina Aguilera pentru Extra TV.

Perioada de pauză a fost una benefică din punct de vedere creativ, artista mărturisind că este nerăbdătoare să înregistreze piese noi.

„Vreau să mă asigur că iau deciziile corecte și că noile piese sunt autentice. Sunt extrem de entuziasmată să mă reîntorc în studio pentru a mă dedica complet acestui album. Am scris și strâns foarte multe idei despre diferite pasaje emoționale ale experiențelor de anul trecut, așa încât sunt nerăbdătoare să le dau glas și să încep să înregistrez.”

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending