Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Biletele la concertul Anastacia din București au preț redus

În perioada 31 martie - 14 aprilie, fanii Anastaciei se vor bucura de o reducere la bilete pentru concertul artistei de pe 29 iunie. Evenimentul se va desfășura la Sala Palatului din București. Lista completă a noilor prețuri poate fi consultată în articol.

Publicat

pe

Anastacia
Anastacia

Pe 29 iunie, publicul din România o va putea admira pe Anastacia evoluând alături de band-ul său pe scena Sălii Palatului în cadrul unui concert exploziv, antrenant și efervescent. ”Femeia albă cu voce neagră”, cu un timbru inconfundabil, va îmbina stilurile soul, pop și rock într-un concert amplu din care nu vor lipsi hit-urile ”I'm Outta Love”, ”Paid My Dues”, ”Left Outside Alone” ,”Pieces of a dream”, dar și titluri prezente pe noul său material discografic, ”Ressurection”.

În pragul sărbătorii Paștelui, organizatorii concertului împreuna cu Anastacia le-au pregatit fanilor un cadou special. Toți cei care nu își doresc să rateze întâlnirea cu Anastacia de la Sala Palatului vor putea profita de o perioadă de reduceri masive la achiziționarea biletelor de concert.

Numai în intervalul 31 martie – 14 aprilie vor fi disponibile ce 100 de bilete pentru fiecare categorie, la prețuri cu mult mai mici față de cele afișate inițial. Această oportunitate va fi valabilă doar pe parcursul celor 15 zile de discount, timp în care biletele vor fi modificate după cum urmează.

Prețuri reduse la biletele pentru concertul Anastacia:

  • VIP : 400 lei - Preț redus: VIP - 280 lei
  • Cat.I: 350 lei - Preț redus: Cat.I - 235 lei
  • Cat.II: 300 lei - Preț redus: Cat.II - 185 lei
  • Cat.III: 250 lei - Preț redus: Cat.III - 145 lei
  • Cat.IV: 200 lei - Preț redus: Cat.IV - 115 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 4 noiembrie 2015

ANULAT - Anastacia

Loc
Sala Palatului

Trending