Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Trupa de "rock alternativ în ritm de dans" Agora lansează albumul "O merităm"

Trupa de alternative-ska-punk-reggae Agora lansează primul album full-length, "O merităm", pe 21 mai 2015. Concertul de lansare a discului va avea loc în club Mojo din București.

Publicat

pe

Agora - ”O meritam” (artwork album)
Agora - ”O meritam” (artwork album)

Agora este o trupă formată din patru oameni diferiți ca vârste, obiceiuri și vieți cotidiene, dar uniți prin dorința de a cânta, de a face ceva nou și de a-și spune propriile păreri (poate neortodoxe, dar cu siguranță venite din inimă) în fața publicului larg.

Agora cântă rock alternativ în ritm de dans. Punk cu riff-uri de pian. Reggae cu versuri violente. Rock `n Roll în căutare de soluții. Primul EP al trupei se numește ”ALTFEL”. Conține cinci piese înregistrate pe parcursul a două zile în iarna lui 2012. Acesta poate fi ascultat și downloadat gratuit de pe pagina de facebook a trupei, secțiunea BandPage, sau de pe profilul soundcloud.

AGORA - "Vreau Soluții"

Pe 21 mai 2015, trupa va lansa primul album full-length, intitulat ”O merităm”. Albumul conține 10 piese înregistrate în studioul Sysound din București. Muzica de pe acest album trece de la rock alternativ la reggae, de la punk rock la ska pe ritmuri alerte de dans nebun. Versurile sunt de implicare socială, acide si tăioase.

O merităm” va fi prezentat publicului în cadrul unui concert ce va avea loc în Club Mojo din București. Biletul de intrare va costa 10 lei și include un CD cu noile piese ale trupei.

afis-concert-agora-mojo-2015

Trupa Agora a fost înființată în anul 2012. După căutări asidue componența s-a stabilizat în formula Leo – voce / chitară, Marius – pian, Otto – bass, Marius – tobe. Ulterior, Otto a fost înlocuit cu Dragoș la bass, care la rândul său decide să participe la un proiect de voluntariat în India. Încă nu se ştie sigur dacă Dragoş a ajuns în India, dar e sigur că începând cu ianuarie 2014, noul bassist al trupei este Awwad Radwan. Agora a lucrat intens la compoziții, astfel încât setlist-ul a fost încă de la început bazat aproape în exclusivitate pe piese proprii.

După apariții la festivalul Rock`n Port din Turnu Măgurele, precum și la câteva concerte caritabile în București, trupa participă la Trofeul Club A, unde s-a instalat pe primul loc încă din prima seară a concursului. După 16 etape din Nivelul 2 al competiţiei şi aproximativ 50 de trupe intrate în competiția, formația este în continuare liderul clasamentului. Au urmat două concerte (unul electric și unul acoustic) în Vama Veche, invitația de a cânta în deschiderea trupelor Niște Băieți, Recycle Bin, Continental (irishpunk, USA) sau Mad Caddies (USA), o serie de concerte în Bucureşti și apariția în emisiunea Sala de Repetiții (Radio 3 Net - Florian Pittiș).

AGORA - "Altfel"

Comentează

Trending