Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mika a lansat o piesă nouă, "Talk About You" - AUDIO

Michael Holbrook Penniman, a.k.a. Mika a lansat o nouă piesă, intitulată "Talk About You". Melodia este extrasă de pe cel de-al 4-lea album de studio al artistului, ”No place in Heaven”, așteptat pe piață anul acesta.

Publicat

pe

Mika
Mika

După o pauză de 3 ani de la lansarea albumului ”The Origin of Love”, artistul de origine libaneză Mika dezvăluie primul single de pe noul său material de studio, ”No place in Heaven”. Piesa promovată se numește "Talk About You" și poate fi deja achiziționată de pe iTunes la prețul de 1.29 euro.

Cel de-al 4-lea material de studio Mika, ”No place in Heaven”, va fi lansat pe 15 iunie 2015. Tracklistul albumului nu a fost încă făcut public, însă, conform paginii de Facebook a artistului, noi informații vor fi dezvăluite în curând.

Mika - "Talk About You" - AUDIO

Mika a devenit cunoscut după ce piesele “Relax Take It Easy” (2006) și “Grace Kelly” (2007) au ajuns Number One în topurile din Marea Britanie.“Life in Cartoon Motion”( 2007), albumul său de debut, i-a adus atât un număr foarte mare de fani, cât și aprecierile criticilor, care l-au comparat cu artiști precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie.

Primul album s-a vândut în peste 5,6 milioane de copii în lume, Mika primind astfel premiul BRIT pentru “Best British Breakthrough Artist” și o nominalizare la premiile Grammy. “The Boy Who Knew Too Much”, apărut în 2008, include single-ul “We Are Golden”, care debutează pe locul 4 în clasamentul britanic. Urmează apoi ”The Origin of Love” (2012), clasat pe prima poziție în topul albumelor din Franța.

Trending